השף מאיר אדוני ממסעדת כתית יתארח במסעדת פרידה קאלו

ביום שני ה- 26.1.09, החל משעה 19:00 בערב, יתארח השף מאיר אדוני ממסעדת כתית במטבחו של השף יואב בלימן ממסעדת פרידה קאלו, לארוחה משותפת וחד פעמית

ביום שני ה- 26.1.09, החל משעה 19:00 בערב, יתארח השף מאיר אדוני ממסעדת כתית במטבחו של השף יואב בלימן ממסעדת פרידה קאלו, לארוחה משותפת וחד פעמית. מומלץ להזמין מקום מראש.

החיבור בין השפים אינו רק תוצר של קירבה גיאוגרפית (שתי המסעדות נמצאות על ציר רחוב לילינבלום), אלא שנים של עבודה משותפת במטבח – שף יואב בלימן עבד במשך 3 שנים במטבחו של אדוני בכתית.

אדוני ובלימן יציגו יחד מנות ראשונות ואחרונות לטיניות/ים-תיכוניות בליווי אלכוהול.
בתפריט:
 
מנות ראשונות – 56 ש"ח
קלמארי במילוי "קובניית ים" – סלט עדשים אורגניים וירקות שורש, טחינת "אל ארז", רשאד וסומק.
קרם ארטישוק ירושלמי – ניוקי ערמונים, שקדי עגל בקציפת פורצ'יני.
קבב דג ים אסייתי – קרם חציל וקארי, מוצרלה טרייה, סלט עשבי תיבול וקשיו.
מרק דגים עגבניות זעפרן ופרנו – מולים, שומר צלוי בהדרים. ברוסקטת מח עצם ושום.
קונפי שוק אווז- חיטה מלאה, ראגו פטריות יער בציר עוף וטימין.
קרפצ'יו אינטיאס- סלט מולים, ארטישוק "רייר" בתחמיץ, פול ירוק טרי, זרעי עגבניות, בזיליקום ושמן זית.
סקלופיני פילה עגל – אורז אסור, תרד תורכי ותמרים בחמאת ערמונים וטונקה.

קינוחים – 38 ש"ח
שוקולטת "כתית" – קרם ברולה מנז'ריי אגוזים, שקדים בציפוי שוקולד מריר, פום שוקולד וברנדי, בראוניז בקרם טונקה ובננות בקרמל.
קומפוט תותים אורגניים – ג'לי מוסקט, קרמבל שקדים ווניל, סורבה שרדונה למון גראס ושמן זית כתית מעולה.

פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43, תל אביב טל. 03-5660481

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר