התערוכה הבינ"ל לטכנולוגיות ומיכון לענף המזון תתקיים בפריז בנובמבר

IPA 2006 – התערוכה הבינ"ל לטכנולוגיות ומיכון לענף המזון, שהנה האירוע המוביל בעולם בענף, תתקיים בין 20 ל– 23 בנובמבר 2006 בפריז, בהשתתפות למעלה מ– 800 מציגים מ– 30 מדינות ברחבי העולם.
לתערוכה צפויים להגיע 60,000 מבקרים – כולם אנשי מקצוע בענף –מהם 35% מחוץ לצרפת.

IPA MATIC ו-IPA MULTIFILIERE
השינוי הבולט במבנה התערוכה הוא העובדה כי מעתה היא מחולקת לשתיים:
IPA MATIC : אולם שמוקדש למוצרי בשר ודגים. כאן יוקם מתחם MATIC COMMERCE המוקדש לחומרים מיוחדים לאנשי המקצוע (בהם קצבים, יצרני נקניקים וכיוב'), הן בתחום ההפצה והן התחום הסעדה.
IPA MULTIFILIERE: אולם שמוקדש לתעשיית המזון המוצק (לחם, שוקולד, פירות וירקות), תעשיית החלב, המשקאות (SIEL) וכן בהיצע המגוון לצורך בקרה, היגיינה, מעבדות, טיפול תרמי, ציוד לעובדים.

חדש ב-2006: IPA חונכת מתחם ADDITIFS et Ingrédients בליבה של תערוכת IPA MATIC. המתחם יציע מוצרים משלימים חיוניים לתעשיינים ולמפיצים.

הודו – מדינת כבוד
התערוכה שב-2004 למעלה משליש מן המבקרים בה הגיעו מחוץ לצרפת ממשיכה לגדול בכיוון הבינלאומי. כדי לענות על צרכיהם של שוקי היעד המתפתחים בתחום היצוא, החליטו מארגני IPA להעניק בשנת 2006 תואר כבוד להודו, היצרנית השלישית בגודלה בעולם של מוצרי חקלאות.

פורום Innovation & Recherche יעניק למבקרים את ההזדמנות להתעדכן בכל הנוגע למו"פ בתעשיות המזון באמצעות מבחר של הרצאות בתחום.
Espace Tracabilité – מתחם שיציג פתרונות לזיהוי, מיחשוב, ניהול וייצור.
IPA EMBALLAGE – גישה שזכתה לתשבחות מיותר מ-83% מן המציגים והמבקרים

כל הפרטים באתר:
www.ipa-web.com






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה