והמתכון הזוכה הוא: פילה ממולא בדוקסל

במסגרת תחילת חגיגות יום ההולדת של מסעדת NG התקיים שלב הגמר בתחרות מתכוני הבשר לחובבים. עשרות רבות של חובבי קולינריה הגישו מתכוני בשר. הסינון הראשוני נעשה על ידי השף אופיר ג’ובאני וצוות המטבח של מסעדת NG.

כנציגו של אתר אכול ושאטו, הייתי אחד השופטים בתחרות ונאלצתי להתלבט בבחירה הקשה בין המנות של המתמודדים. כולן היו מצוינות, כאשר הבחירה במנה הזוכה נבעה בעיקר בזכות מקוריות המתכון.

הזוכים
מקום ראשון – גדי המל (52) מאילת: פילה ממולא בדוקסל

מקום שני – עדי בסון (32) מפתח-תקווה: אנטריקוט בסילאן ויין

מקום שלישי – איתן ששון (29): צלי בקר בחרדל דיז’ון

לאחר דירוג שלושת המקומות הראשונים הוציא השף אופיר ג’ובאני את גולת הכותרת ליום-ההולדת שנתיים של מסעדת הבשרים NG – פורטר-האוס של 2 קילוגרם. מדובר במנה מרשימה שמוגשת לשולחן על פלטה לוהטת ומספיקה בשקט לארבעה חובבי בשר רעבים במיוחד.
עד כה הוגשו במסעדה פורטר האוס של 1 קג’ או פורטר-האוס של 1.2 קילוגרם.

כמו כן הושק במהלך הערב קוקטייל בלדי NG אשר מוגש עם שיפוד של ביקון צלוי – כך שיש גם קוקטייל בשרי במסעדת הבשרים.

NG, רחוב אחד העם 6, נווה צדק, ת”א






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה