וודקה ואן גוך – קוקטיילי סורבה ופירות קיציים מקוריים

סורבה פסיפלורה צרפתי French passion fruit sorbetמצרכים:120 cc לה בל סנדרין120 cc ואן גוך מלון80 cc סאוורגלידת סורבה מנגוגלידת סורבה בננהנענע טריהלימוניםאופן ההכנה:ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.מוסיפים את כול המרכיבים.מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברדהצעת הגשה:מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימוןסורבה שוקולד מרירDark Chocolate Sorbetהמצרכים:100 cc ואן גוך קרמל100 cc אפטר לבן100 cc של  café bohemeגלידת סורבה שוקולד בלגיגלידת סורבה מייפל פקאןשמנת 38%שוקולד מריראופן ההכנה:ממלטים חצי מכלי הקיבול של הבלנדר בקרח.מוסיפים את כול המרכיבים.מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.הצעת הגשה:מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר. הכנת רוטב השוקולדמרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר.ערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.סורבה פירות אדומים Red fruit sorbetפירות אדומים ניתן להשיג בכול עונות השנה – טריים או קפואים. צבע אדום חזק, טעם מיוחד ומרענן, והכול בצבע אדום עז וחושנימצרכים:2 בקבוקים liefmans140 cc van Gogh אננס100 cc סאוורגלידת סורבה פירות יערגלידת סורבה אוכמניותלואיזהאוכמניות אדומותאופן ההכנה:ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.מוסיפים את כול המרכיבים.מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.הצעת הגשה:מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות.סורבה פראי ברזילאי Brazilian Wild Sorbetפרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולבמצרכים:100 cc  ואן גוך אסאי80 cc סאוורגלידת סורבה מלוןגלידת סורבה מנגוקיוויאופן ההכנה:ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.מוסיפים את כול המרכיבים.מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברדהצעת הגשה:מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם קיווי.מרגריטת אננס Pineapple Margaritaמצרכים:100 cc ואן גוך אננס60 מ"ל טקילה Don julio60 מ"ל סאווראננס טריגלידת סורבה אננסאופן ההכנה: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח.מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד.הצעת הגשה:חותכים קוביות של אננס ומניחים על שפת הכוס.זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון052-2457843

סורבה פסיפלורה צרפתי
French passion fruit sorbet
מצרכים
:
120 cc לה בל סנדרין
120 cc ואן גוך מלון
80 cc סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון


סורבה שוקולד מריר
Dark Chocolate Sorbet
המצרכים:
100 cc ואן גוך קרמל
100 cc אפטר לבן
100 cc של  café boheme
גלידת סורבה שוקולד בלגי
גלידת סורבה מייפל פקאן
שמנת 38%
שוקולד מריר

אופן ההכנה:
ממלטים חצי מכלי הקיבול של הבלנדר בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר.

הכנת רוטב השוקולד
מרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר.
ערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.

סורבה פירות אדומים
Red fruit sorbet

פירות אדומים ניתן להשיג בכול עונות השנה – טריים או קפואים. צבע אדום חזק, טעם מיוחד ומרענן, והכול בצבע אדום עז וחושני
מצרכים:
2 בקבוקים liefmans
140 cc van Gogh אננס
100 cc סאוור
גלידת סורבה פירות יער
גלידת סורבה אוכמניות
לואיזה
אוכמניות אדומות

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות.

סורבה פראי ברזילאי
Brazilian Wild Sorbet
פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב

מצרכים:
100 cc  ואן גוך אסאי
80 cc סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם קיווי.

מרגריטת אננס
Pineapple Margarita
מצרכים:

100 cc ואן גוך אננס
60 מ"ל טקילה Don julio
60 מ"ל סאוור
אננס טרי
גלידת סורבה אננס

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח.
מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
חותכים קוביות של אננס ומניחים על שפת הכוס.

זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון
052-2457843

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר