סורבה פסיפלורה צרפתי
French passion fruit sorbet
מצרכים:
120 cc לה בל סנדרין
120 cc ואן גוך מלון
80 cc סאוור
גלידת סורבה מנגו
גלידת סורבה בננה
נענע טריה
לימונים
אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס אולד פאשן ומקשטים עם פרוסות לימון
סורבה שוקולד מריר
Dark Chocolate Sorbet
המצרכים:
100 cc ואן גוך קרמל
100 cc אפטר לבן
100 cc של café boheme
גלידת סורבה שוקולד בלגי
גלידת סורבה מייפל פקאן
שמנת 38%
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ממלטים חצי מכלי הקיבול של הבלנדר בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר.
הכנת רוטב השוקולד
מרתיחים שמנת 38% ומוסיפים שוקולד מריר.
ערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
סורבה פירות אדומים
Red fruit sorbet
פירות אדומים ניתן להשיג בכול עונות השנה – טריים או קפואים. צבע אדום חזק, טעם מיוחד ומרענן, והכול בצבע אדום עז וחושני
מצרכים:
2 בקבוקים liefmans
140 cc van Gogh אננס
100 cc סאוור
גלידת סורבה פירות יער
גלידת סורבה אוכמניות
לואיזה
אוכמניות אדומות
אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות.
סורבה פראי ברזילאי
Brazilian Wild Sorbet
פרי האסאי מקורו ביערות האמזונס שבברזיל , פרי בריא המונע כולסטרול , המסייע למניעת מחלות כלי דם ולב
מצרכים:
100 cc ואן גוך אסאי
80 cc סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי
אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי כלי הקיבול של הבלנדר.
מוסיפים את כול המרכיבים.
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד
הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם קיווי.
מרגריטת אננס
Pineapple Margarita
מצרכים:
100 cc ואן גוך אננס
60 מ"ל טקילה Don julio
60 מ"ל סאוור
אננס טרי
גלידת סורבה אננס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר עם הרבה קרח.
מפעילים עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
הצעת הגשה:
חותכים קוביות של אננס ומניחים על שפת הכוס.
זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון
052-2457843