וונטון מטוגן במילוי שרימפס ופלפלים קלויים

ל- 6-5 סועדיםחומרים: 1 חבילה דפי וונטון מוכנים (כ- 15- 20 דפים)חומרים למילוי:100 גר' שרימפס טריים נקיים ומקולפים ללא זנב 2 שיני שום קלופות1 פלפל אדום קלוי מקולף ללא גרעינים1 כף עלי נענע קצוצים דקמלח מיץ לימון מחצי לימוןחומרים לרוטב:2 כפות סויה 1 כף רוטב צ'ילי מתוק2 כף מירין מעט מיץ לימון אם אוהבים אופן ההכנה:במעבד מזון לטחון את כל מרכיבי המילוי לתבל במלח. לפתוח דף וונטון ולהניח במרכז מהמילוי ולקפל לחצי למרוח קצוות בביצה לקפל כך שיהיה משולש ואז שוב להדביק קצוות (כמו טורטלני). לטגן 1אחד בשמן עמוק כדי לטעום ולוודא שלא חסר כלום.אופן ההגשה: בהגשה לטגן את הוונטונים בשמן עמוק, להגיש עם עלי נענע טריים ורוטב סויה מתקתק.אפשרי גם לאדות את הוונטון בסיר אדים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006" .

ל- 6-5 סועדים

חומרים:
1 חבילה דפי וונטון מוכנים (כ- 15- 20 דפים)
חומרים למילוי:
100 גר' שרימפס טריים נקיים ומקולפים ללא זנב
2 שיני שום קלופות
1 פלפל אדום קלוי מקולף ללא גרעינים
1 כף עלי נענע קצוצים דק
מלח
מיץ לימון מחצי לימון

חומרים לרוטב:
2 כפות סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כף מירין
מעט מיץ לימון אם אוהבים

אופן ההכנה:
במעבד מזון לטחון את כל מרכיבי המילוי לתבל במלח. לפתוח דף וונטון ולהניח במרכז מהמילוי ולקפל לחצי למרוח קצוות בביצה לקפל כך שיהיה משולש ואז שוב להדביק קצוות (כמו טורטלני). לטגן 1אחד בשמן עמוק כדי לטעום ולוודא שלא חסר כלום.

אופן ההגשה:
בהגשה לטגן את הוונטונים בשמן עמוק, להגיש עם עלי נענע טריים ורוטב סויה מתקתק.
אפשרי גם לאדות את הוונטון בסיר אדים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"
.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר