ויניגרט ברביקיו

חומרים200 מ"ל שמן זית30 מ"ל שמן שומשום80 מ"ל חומץ בן יין אדום150 מ"ל רוטב ברביקיו1 פלפל צ'פוטלה קצוץ דקמערבבים את כל החומרים בכלי סגור ומוסיפים לסלט

חומרים
200 מ"ל שמן זית
30 מ"ל שמן שומשום
80 מ"ל חומץ בן יין אדום
150 מ"ל רוטב ברביקיו
1 פלפל צ'פוטלה קצוץ דק

מערבבים את כל החומרים בכלי סגור ומוסיפים לסלט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר