fbpx

ויניגרט עגבניות אש

4 עגבניות תמר בשלות, חרוכות על אש פתוחה וקצוצות גס100 מ"ל שמן לימון50 מ"ל מיץ לימונים צהובים (100 מ"ל מיץ לימון טרי + 1 לימון בינוני כבוש) לטחון בבלנד ולסנן]1 כפית רסק צ'ילי חריףקורט מלח לפי הטעםיש לטרוף את כל המרכיבים בקערה לידי ויניגרט שבורלתקן טעמים: מלח וחמיצות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 עגבניות תמר בשלות, חרוכות על אש פתוחה וקצוצות גס
100 מ"ל שמן לימון
50 מ"ל מיץ לימונים צהובים
(100 מ"ל מיץ לימון טרי + 1 לימון בינוני כבוש) לטחון בבלנד ולסנן]
1 כפית רסק צ'ילי חריף
קורט מלח לפי הטעם

יש לטרוף את כל המרכיבים בקערה לידי ויניגרט שבור

לתקן טעמים: מלח וחמיצות

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר