זה מה שאוהבים לאכול: שניצל וצ'יפס, עוף צלוי וסטייק פרגית

נתונים אלה עולים ממחקר שוק שערכה חברת "נורקייט" מהקונצרן הדני ISS, שהינה חברת שירותי ההסעדה הגדולה והמובילה בישראל המספקת מדי יום למעלה מ-100,000 ארוחות

בדיקת שוק בקרב מדגם של כ-2,500 עובדים מחברות היי-טק, מפעלי תעשייה, חברות ממשלתיות ועובדי גופי הביטחון, קובע ש-10 מנות האוכל המועדפות על העובדים הן:
1. שניצל וצ'יפס.
2. עוף צלוי.
3. סטייק פרגית.
4. פילה דג בגריל או בתנור.
5. סלט ירקות ותוספות, או סלט בריאות.
6. סושי.
7. צלי בקר או סטייק בקר.
8. תבשילים של עוף, בקר, או דג.
9. מנה עיקרית צמחית – טופו, סויה.
10. מנת פסטה – מקרוני, פטוצ'יני, או פסטה.

נתונים אלה עולים ממחקר שוק שערכה חברת "נורקייט" מהקונצרן הדני ISS, שהינה חברת שירותי ההסעדה הגדולה והמובילה בישראל המספקת מדי יום למעלה מ-100,000 ארוחות.

לאחרונה בולט הטרנד חדש בתחום שירותי ההסעדה: טרנד האוכל הבריא והדיאטתי במפעלים, חברות ומוסדות כחלק מהמודעות ההולכת וגוברת לשמירה על תזונה נכונה, אוכל דל שומן ומזון בריא יותר, והקמת אספסו ברים להגשת קפה וארוחות קלות.
בנורקייט מציינים כי בתפריטים היומיים ישנה דרישה למנות מיוחדות דלות קלוריות, וביקוש לשניצל וצייפס הנאפים בתנור במקום טיגון בשמן, וכן לירקות מאודים כגון גזר, דלעת, כרוב , קישואים וכו'.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר