זעלוק מרוקאי

מתכון של השף גיא פרץ - יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). עשוי מחציל בלאדי שמן ועסיסי צלוי בגריל ומרוקן

קוצצים את תוכן החציל והפלפלים, ומערבבים עם כל החומרים
קוצצים את תוכן החציל והפלפלים, ומערבבים עם כל החומרים

חומרים

1 חציל בלאדי שמן ועסיסי צלוי בגריל ומרוקן

2 פלפלים אדומים צלויים בגריל וקלופים

1 פלפל חריף צלוי בגריל וקלוף

1 כף אריסה מרוקאית

1/2 כפית ממרח לימון כבוש

1 כף שמן זית או שמן ארגן מרוקאי

מיץ מלימון גדול

קורט מלח

קוצצים את תוכן החציל.

קוצצים את הפלפלים.

מערבבים עם כל החומרים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה