זעלוק מרוקאי

קוצצים את תוכן החציל והפלפלים, ומערבבים עם כל החומרים
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). עשוי מחציל בלאדי שמן ועסיסי צלוי בגריל ומרוקן

חומרים

1 חציל בלאדי שמן ועסיסי צלוי בגריל ומרוקן

2 פלפלים אדומים צלויים בגריל וקלופים

1 פלפל חריף צלוי בגריל וקלוף

1 כף אריסה מרוקאית

1/2 כפית ממרח לימון כבוש

1 כף שמן זית או שמן ארגן מרוקאי

מיץ מלימון גדול

קורט מלח

קוצצים את תוכן החציל.

קוצצים את הפלפלים.

מערבבים עם כל החומרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר