המתכון הוכן לכבוד הכנס הבינלאומי בנושא "עלייה לרגל ירוקה ונגישה" שהתקיים ב- 21-26 באפריל 2013 בירושלים.
חומרים:
1 יחידה אנדיב
עלי חרדל מהרי יהודה
זעתר טרי
בצל ירוק
1 חבילה אספרגוס חלוט
עלי סלק ירוקים
סלק אחד מבושל חתוך לרבעים
חופן מלח גס
שמן זית
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
לחתוך את כל העשבים.
להניח על צלחת מלח גס מעל כל העלים, לימון ומעט שמן זית.
אתר כנס 'עלייה לרגל ירוקה ונגישה'
היו הראשונים להגיב...