fbpx

זר ירקות

חומרים ל-6 מנות1 יח' דלורית חתוכה לפלחים ולאורך כ – 6-8 חתיכות.12 יח' פטריות שמפניון טריות.2 קישואים עגולים חתוכים לפלחים, כ – 6 פלחים לקישוא.6 יח' פיטריות פורטובלו לא גדולות חצויות ל – 2.25 חצאי פרוסות חציל משובח בעובי 1.5 ס"מ מומלחים מעט.6 רבעי בצל סגול.6 פלפלים מתוקים רצוי קטנים וצבעוניים.6 כתרי ברוקולי או כרובית.2 קוביות שמיר דורות.2 קוביות שום דורות.2 קוביות ג'נג'ר דורות4 כפות דבש .½ כוס שמן זית½ חב' חמאה.½ כפית פלפל גרוס טרי.1 כף אבקת מרק עוף.2 כפות חומץ בלסמי4 כפות רוטב טריאקימעט עלי טימין טרי, 2 ענפי רוזמרין טרי.אופן ההכנהמערבבים את כל הירקות עם כל החומרים ומשרים כ – 4 שעות. אח"כ צולים בתנור בחום 200 מעלות כ 20-25 דקות.המלצת הגשה של השף: בפלטה גדולה מניחים ערמה של עלי בייבי ועליהם מסדרים לגובה את כל הירקות ויוצקים סביב מהרוטב שנישאר, מקשטים בעלי טימין ורוזמרין טרייםבתאבון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-6 מנות

1 יח' דלורית חתוכה לפלחים ולאורך כ – 6-8 חתיכות.
12 יח' פטריות שמפניון טריות.
2 קישואים עגולים חתוכים לפלחים, כ – 6 פלחים לקישוא.
6 יח' פיטריות פורטובלו לא גדולות חצויות ל – 2.
25 חצאי פרוסות חציל משובח בעובי 1.5 ס"מ מומלחים מעט.
6 רבעי בצל סגול.
6 פלפלים מתוקים רצוי קטנים וצבעוניים.
6 כתרי ברוקולי או כרובית.
2 קוביות שמיר דורות.
2 קוביות שום דורות.
2 קוביות ג'נג'ר דורות
4 כפות דבש .
½ כוס שמן זית
½ חב' חמאה.
½ כפית פלפל גרוס טרי.
1 כף אבקת מרק עוף.
2 כפות חומץ בלסמי
4 כפות רוטב טריאקי
מעט עלי טימין טרי, 2 ענפי רוזמרין טרי.

אופן ההכנה
מערבבים את כל הירקות עם כל החומרים ומשרים כ – 4 שעות.

אח"כ צולים בתנור בחום 200 מעלות כ 20-25 דקות.

המלצת הגשה של השף: בפלטה גדולה מניחים ערמה של עלי בייבי ועליהם מסדרים לגובה את כל הירקות ויוצקים סביב מהרוטב שנישאר, מקשטים בעלי טימין ורוזמרין טריים
בתאבון.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר