חבילות פילו וגבינת עיזים

בצק הפילו נותן מעטפת קלה ועדינה לטעמי הגבינה ושאר חומרי המילוי. מנה מאוד יפה ועדינה

בצק הפילו נותן מעטפת קלה ועדינה לטעמי הגבינה ושאר חומרי המילוי. מנה מאוד יפה ועדינה

חומרים עבור 6 יחידות:
1 חבילה מטבעות גבינת עיזים "גד"
6 עלי בצק פילו
4 כפות שמן זית
100 גר זית קלמטה יוני ללא חרצנים
6 עגבניות מיובשות בשמן זית חצויות
12 עלי מרווה
תבנית אפייה עם שקעים או 6 כוסיות אפייה מאלומיניום חד פעמי.

אופן ההכנה:
מסדרים שלושה עלי פילו זה על זה.
מורחים במעט שמן זית בעזרת מברשת.
בעזרת סכין חדה מחלקים לשישה ריבועים.
מסדרים במרכז כל ריבוע חצי מטבע של גבינת עיזים, שני זיתים מגולענים, חצי עגבנייה מיובשת ועלה מרווה.
סוגרים כל ריבוע לחבילה ע"י הידוק הפינות כלפי מעלה.
מניחים בתבנית השקעים.
אופים בחום בינוני 180 מעלות למשך 20 דקות לקבלת צבע זהוב.
מומלץ להגיש עם כוס ציזיקי צונן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר