fbpx

חביתיות אפונה

צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית. טגנו משני הצדדים – כפי שמכינים פנקייקים רגילים
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון למנה טעימה, כשרה לפסח לאוכלי קטניות ומזינה – הוכחה שגם בפסח אפשר להעשיר את המגוון הקולינרי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

500 גרם אפונה ותרד קפואים או טריים

¼ אבוקדו

140 גרם קורנפלור

2 ביצים

שמן זית

מים לפי הצורך

אופן ההכנה

בסיר עם מים רותחים בשלו את האפונה והתרד למשך דקה אחת.

ערבלו במעבד מזון אבוקדו, קורנפלור, ביצים, שמן זית ואת הירקות המבושלים.

הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.

צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית.

טגנו משני הצדדים – כפי שמכינים פנקייקים רגילים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר