חביתת פטריות שי-טאקה וגבינה

החומרים:100 גרם פטריות שי-טאקה (חבילת פטריות אחת)חצי כף חמאה איכותית או כף שמן זית2-3 בצלצלי שלוט קצוצים דק או 1 בצל לבן קצוץ4 ביציםחצי כוס גבינה צהובה קשה מגורדת מסוג פרמזן או קצ'קבל2 כפות חלב או שמנת מתוקהמלח ופלפל לפי הטעםקורט אגוז מוסקט טחון אופן ההכנה:ממיסים במחבת על אש בינונית את החמאה, או מחממים את שמן הזית.מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפטריות הפרוסות, ומבשלים כחמש דקות.בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים עם החלב או השמנת המתוקה ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט טחון.מוסיפים את הגבינה הצהובה לתערובת הביצים ומערבבים היטב.מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לקערה.שופכים את תערובת הביצים והגבינה למחבת ומיד מוזגים מעל את תערובת הבצל והפטריות.ממשיכים לבשל עד שהחביתה נקרשת ובעזרת מרית, הופכים את החביתה על צדה.ממשיכים לבשל עד שהחביתה מוכנה.מגישים מייד.

החומרים:
100 גרם פטריות שי-טאקה (חבילת פטריות אחת)
חצי כף חמאה איכותית או כף שמן זית
2-3 בצלצלי שלוט קצוצים דק או 1 בצל לבן קצוץ
4 ביצים
חצי כוס גבינה צהובה קשה מגורדת מסוג פרמזן או קצ'קבל
2 כפות חלב או שמנת מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:
ממיסים במחבת על אש בינונית את החמאה, או מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפטריות הפרוסות, ומבשלים כחמש דקות.
בקערה נפרדת, מקציפים את הביצים עם החלב או השמנת המתוקה ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט טחון.
מוסיפים את הגבינה הצהובה לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
מעבירים את תערובת הבצל והפטריות לקערה.
שופכים את תערובת הביצים והגבינה למחבת ומיד מוזגים מעל את תערובת הבצל והפטריות.
ממשיכים לבשל עד שהחביתה נקרשת ובעזרת מרית, הופכים את החביתה על צדה.
ממשיכים לבשל עד שהחביתה מוכנה.
מגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר