חברת 'סוכרזית' יוצאת במהלך רחב היקף בו היא תבצע מעבר לנראות אחידה ורענון למותג 'סוכרזית בכל אריזות המוצרים, וחונכת ממתיק חדש על בסיס סוכרלוז 'סוכרלייט' בשוק הישראלי. לדברי ליאור לוי, מנכ"ל ביסקול יצרנית סוכרזית, מטרת מהלכים אלו היא בראש ובראשונה רענון המותג סוכרזית על המדפים ביצירת בידול באמצעות הצבע הירוק המזוהה עם המותג.
לדברי לוי, מדובר בצעד נוסף במסגרת האסטרטגיה של החברה להתייעלות וחיזוק המותג סוכרזית בישראל ובמדינות בהם המותג פעיל. "המעבר לנראות אחידה יחזק את האחיזה של סוכרזית בשוק הישראלי ואף יעמיק אותה". לוי מוסיף כי המהלך יתבצע בכלל הארצות בהן סוכרזית פועלת (רוסיה, רומניה, בולגריה, ליטואניה, ארה"ב, קזחסטן, אוקראינה), באמצעות מיקוד המאמצים השיווקיים והפרסומיים בהבלטת מוצרי 'סוכרזית' ובהמשך השקעות ופיתוח של מוצרים חדשים.
בנוסף הציגה סוכרזית ממתיק פרמיום על בסיס סוכרלוז תחת השם "סוכרלייט" – ממתיק בטעם טבעי, טעים כסוכר, מופחת קלוריות וללא טעם לוואי, הנמס במשקאות קרים או חמים ומתאים להמתקה, לבישול ולאפייה.
היקף ההשקעה בפיתוח המוצר עומד על 500 אלף שקלים והוא כולל את פיתוח המוצר, קמפיין פרסומי ופעילויות קד"מ שונות.





