חגיגה של מולים באורקה

מולים מרינייר, מולים ברוקפור, מולים עם פולנטה, וטורטליני של מול ומוס טרגון

החל מהשבוע, ולמשך שלושה שבועות, יוגשו במסעדת אורקה התל אביבית, ארבע מנות מיוחדות של מולים שבנה השף ערן שרויטמן.

לצד המנות הקלאסיות של מול מרינייר (מולים בשאלוטס, יין לבן, חמאה וציר סרטנים – 62 ₪ ומולים ברוקפור (62 ₪), יצר שרויטמן גם מנות חדשות באינטרפרטציה אישית, כמו מולים עם פולנטה וביצה עלומה ברוטב גמבה אדומה (35 ₪), וטורטליני של מול ומוס טרגון (35 ₪).
כל מנות המולים יוגשו בנוסף לתפריט הרגיל מדי ערב. מנות המול מרינייר והמולים ברוקפור יוגשו גם בצהריים כחלק מהתפריט העסקי.

אורקה, שנבחרה ע"י המגזין היוקרתי traveler כאחת מ- 66 המסעדות הטובות בעולם ומומלצת תדיר ע"י עיתונים מובילים בעולם, פועלת כבר יותר משלוש שנים, ומגישה מטבח עילי עם דגש על פירות ים ודגים באוריינטציה צרפתית, תוך שילוב של יצירתיות, איכות ואלגנטיות.
אורקה ממוקמת בלב תל אביב ברחוב נחלת בנימין פינת אחד העם, בבנין באוהאוס ייחודי משנות השלושים.
במסעדה גם בר ארוך ומיוחד המגיש לצד תפריט המסעדה גם תפריט בר ייחודי הכולל כ20 מנות שף.


אורקה
נחלת בנימין 57, ת"א
טל. 03-5665506
פתוח: שני – שבת 12:30 – 15:30, 19:30 – 01:00
עסקיות צהרים: שני עד שישי – 84 ₪ ,בשבתות וחגים 98 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר