חגיגות הבוז'ולה באסיף, רוקח 73 ו- Meat and Wine

חגיגות הבוז'ולה במסעדת אסיף, מסעדת רוקח 73 ומסעדת Meat and Wine

בוז'ולה ב- Meat and Wine
השנה בחרו ב Meat and Wine לחנוך את הבוז'ולה בספיישל מיוחד שיצר שף יניב עדן במיוחד לאירוע שכל כולו בוז'ולה.
-מנה ראשונה
סלמון כבוש ביין בוז'ולה, סוכר חום וקינמון, מוגש על רצועות מלפפון ירוק בתחמיץ ומעוטר בקוויאר סלמון (42 ש"ח).
-מנה עיקרית
סינטה צרובה על מצע פונדו תפוח אדמה ביין בוז'ולה ותבלינים, בלווי רוטב בוז'ולה מצומצם (98 ש"ח).
-קינוח
אגסים מבושלים ביין בוז'ולה, מקל וניל אניס וקינמון, מוגש עם גלידת וניל (38 ש"ח).
בערב האירוע, הבוז'ולה יהיה של יקבי רמת הגולן ומיום לאחר מכן יגישו גם את הבייבי של בנימינה.
Meat and Wine רח' שנקר 16, א"ת הרצליה פיתוח טל. 09-9567006
ימים א' – ה' – 12:00-24:00 שבת – כשעה לאחר צאת השבת.

סופשבוע בוז'ולה באסיף
במסגרת חגיגיות הבוז'ולה ב"אסיף", הביסטרו התל אביבי של השפית עינב ברמן, תוכלו ליהנות מ"בוז'ולה פרימייר וילאז' 2008" – יין קל, נעים ופירותי מבית לואי ז'אדו, אחד היצרנים החשובים בבורגון.
חגיגות הבוז'ולה ב"אסיף" יחלו ביום רביעי ה- 19.11 בחצות וימשכו עד יום שבת. מחיר כוס בוז'ולה לואי ג'אדו 30 ש"ח ומחיר בקבוק 100 ש"ח.
את היין תוכלו ללוות בצלחת מתאבנים מפנקת הכוללת מבחר נשנושים ביתיים כמו עלי גפן ממולאים, קונוס בצק ממולא בסלט ניסואז או סלט קיסר, קרקרים ביתיים עם סלט חצילים ולחם תירס פריך עם סלמון (20 ש"ח).
אסיף – לילינבלום 18 תל אביב. טל': 03-5165198
ימים א' – ה' – 11:00-24:00 יום ו' – 10:00-24:00, שבת – 10:00-16:00.

בוז'ולה ברוקח 73
מסעדת רוקח 73, המקדמת אך ורק יינות ישראליים, מציעה תפריט זוגי מיוחד שיוגש בימים ד' ו- ה' ה- 19 וה- 20 בנובמבר ובערב ובצהרי יום ו', ה- 21 בנובמבר. הארוחה תכלול מנה ראשונה לבחירה, מנת ביניים, מנה עיקרית לבחירה וקינוח זוגי, בליווי בקבוק יין בוז'ולה ב- 350 ש"ח לזוג. ניתן לבחור משני סוגי בוז'ולה מקומיים: "ג'וניור" של תשבי או "גולן גאמיי נובו" של יקבי רמת הגולן. בין המנות שיוגשו לראשונות מרק דגים ים תיכוני עם עגבניות, פסטיס וזעפרן, קלמרי קריספי עם פלפלים קלויים ורוטב רוי, לביניים: קפוצ'ינו סרטנים/סורבה לימון עם קמפרי ולעיקריות: שרימפס, קלמרי ומולים ביין לבן, שמנת רוקפור ועירית, פילה בס עם שוקרוט כרוב סגול ביין אדום, בייקון וערער עם בטטה צלויה ברוטב גבינות צאן.
רוקח 73, תל אביב, טלפון: 03-7448844
ימים א'-ש' 09:00 עד 24:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר