חגיגות השום הירוק נוסח סציליה במסעדת 'דון לוצ'ו' הסיצליאנית

מדי שנה באביב, כאשר השום הירוק והטרי מגיע לדוכני השווקים של סיציליה חגיגה שלמה פוקדת את סמטאות האי הססגוני, ה'מאמות' יורדות השוקה ובוחרות לעצמן זרי שום טריים ויפים אותם תייבשנה לשימוש במהלך השנה, בנוסף מציינות הבשלניות המקומיות את האירוע במבחר תבשילים מסורתיים בעלי ניחוח משכר של שום טרי המוגשים באביב בלבד.

במסעדת דון לוצ'ו, הסיצליאנית של תל אביב, החליטו לקבל את בוא האביב בחגיגות השום הירוק על פי מיטב המסורת הסיציליאנית. החגיגות יערכו במשך חודש שלם החל מה- 9 למרץ, במהלכו יוצעו לאורחי המסעדה מגוון מנות מסורתיות על טהרת השום הירוק הטרי. חגיגה אמיתית של ריחות וטעמים!

מה בתפריט

מרק שום ירוק – 25 שקל
אנטי פסטי של שום ירוק עם פול טרי – 15 שקל
ראשי שום צלויים עם הגבעול – 15 שקל
צוואר טלה בברולו ושום ירוק- 92 שקל
ניוקי בשום ועלים של סינטה – 56 שקל

המנות המיוחדות יוגשו בנוסף לתפריט הרגיל, מדי יום לאורך כל היום בין ה- ל למרץ ל-9 באפריל.

דון לוצ'ו, יד חרוצים 14
מומלץ להזמין מקומות מראש בטלפון: 6399250 – 03
שעות פתיחה: 12:00-16:00, 19:00-24:00







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה