fbpx

חגיגות השום הירוק נוסח סציליה במסעדת 'דון לוצ'ו' הסיצליאנית

מדי שנה באביב, כאשר השום הירוק והטרי מגיע לדוכני השווקים של סיציליה חגיגה שלמה פוקדת את סמטאות האי הססגוני, ה'מאמות' יורדות השוקה ובוחרות לעצמן זרי שום טריים ויפים אותם תייבשנה לשימוש במהלך השנה, בנוסף מציינות הבשלניות המקומיות את האירוע במבחר תבשילים מסורתיים בעלי ניחוח משכר של שום טרי המוגשים באביב בלבד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מדי שנה באביב, כאשר השום הירוק והטרי מגיע לדוכני השווקים של סיציליה חגיגה שלמה פוקדת את סמטאות האי הססגוני, ה'מאמות' יורדות השוקה ובוחרות לעצמן זרי שום טריים ויפים אותם תייבשנה לשימוש במהלך השנה, בנוסף מציינות הבשלניות המקומיות את האירוע במבחר תבשילים מסורתיים בעלי ניחוח משכר של שום טרי המוגשים באביב בלבד.

במסעדת דון לוצ'ו, הסיצליאנית של תל אביב, החליטו לקבל את בוא האביב בחגיגות השום הירוק על פי מיטב המסורת הסיציליאנית. החגיגות יערכו במשך חודש שלם החל מה- 9 למרץ, במהלכו יוצעו לאורחי המסעדה מגוון מנות מסורתיות על טהרת השום הירוק הטרי. חגיגה אמיתית של ריחות וטעמים!

מה בתפריט

מרק שום ירוק – 25 שקל
אנטי פסטי של שום ירוק עם פול טרי – 15 שקל
ראשי שום צלויים עם הגבעול – 15 שקל
צוואר טלה בברולו ושום ירוק- 92 שקל
ניוקי בשום ועלים של סינטה – 56 שקל

המנות המיוחדות יוגשו בנוסף לתפריט הרגיל, מדי יום לאורך כל היום בין ה- ל למרץ ל-9 באפריל.

דון לוצ'ו, יד חרוצים 14
מומלץ להזמין מקומות מראש בטלפון: 6399250 – 03
שעות פתיחה: 12:00-16:00, 19:00-24:00


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה