חגיגת יין הבוז’ולה של יקבי רמת הגולן במסעדת ה”לופט” בראשל”צ

על פי מייטב המסורת הצרפתית שהחלה בחבל בורגון בצרפת ופלשה לעולם כולו בקרב אוהבי היינות, מדי שנה ב- 16 בנובמבר נפתחים ארועי יין הבוז’ולה.

מסעדת הלופט בראשון לציון – מסעדת בשרים ויין המתמחה ביישון בשרים ותרבות היין והאלכוהול, פותחת השנה את מסורת חגיגות הבוז’ולה במקום עם בוז’ולה בדמות יין גולן גאמיי נובו
של יקבי רמת הגולן.
זהו יין צעיר העשוי מענביי גאמיי נואר אשר נבצרו בתחילת אוגוסט השנה. הענבים הייחודיים ויחידים מסוגם בארץ, מגיעים מכרם תל פארס ברמת הגולן.

במסגרת חגיגת הבוז’ולה יושק תפריט הלילה של “הלופט” (היחיד בראשון לציון): תפריט צעיר ומשביע המיועד לבלייני הלילה.

חגיגת הבז’ולה ב”לופט” תחל מהשעה 21.00, ומומחה יינות של יקבי רמת הגולן יסביר לאורחים על מסורת הבוז’ולה.
יין הבוז’ולה יוגש חינם לכל האורחים, שיגגגו את הערב כולו באוירת השאנסונים הצרפתיים.

מסעדת הלופט
רח. משה בקר 15, אזור התעשיה הישן ראשל”צ
להזמנת מקומות מראש: טל. 9563216 03







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה