חדוות היין של ססלוב והאוכל של מסעדת מיכאלי ב- 21.12.05

הערב, בניצוחו של ברי ססלוב שיציג את יינותיו, בחלקם טעימות בכורה וילווה בהרצאה, יכלול תפריט טעימות בן 13 מנות ממיטב מטעמי המסעדה

מסעדת מיכאלי ברשפון ויקב ססלוב חוברים לערב מיוחד, בניצוחו של ברי ססלוב שיציג את יינותיו, בחלקם טעימות בכורה לצד הרצאה, ובמקביל ארוחת טעימות מיוחדת של 13 מנות ממיטב מטעמי מסעדה. האירוע החד-פעמי (בשלב זה) יתקיים השבוע, ביום רביעי, 21 בדצמבר 2005.

מסתבר כי הרומן בין ברי ססלוב ליהודית מיכאלי החל לפני חודש ימים, כאשר יהודית וברי נפגשו וטעמו את יינות היקב והחלו להרכיב תפריט טעימות המותאם ליינות.
ברי, שאוהב לבשל, שיתף את יהודית בפנטזיות הקולינאריות שלו שיכולות להתאים ליינותיו, ויהודית, מצידה, בנתה תפריט בהתאם.
לחגיגה הזו החליטו השניים להזמין (בתשלום, כמובן) את מועדון הלקוחות של היקב והמסעדה, וגם את מי שרוצים ליהנות מחוויית יין ואוכל ייחודית.

תפריט הערב של מיכאלי:
קבלת פנים

יין חם מבושם
ברוסקטות עשבי תיבול
פתיח Mis-en-bouche: מיני מאפי בצק עלים עם טאפנד וממרח עגבניות מיובשות

מנות ראשונות
קרפצ'ו סינטת עגל על מצע רוקט ופרמזן
מדליוני כבד-אווז, וקוקי סאן-ז'אק עם בננה ברולה
רביולי דפי סלק ממולאים בגבינת עזים
מרק דגים פרובאנסלי עם ג'וליינים של שומר ואיולי

מרענן
סורבה לבנדר

עיקריות לבחירה
קונפי שוק אווז ברוטב דבש ותבלינים
קדירת בקר ביין – בף בורגיניון
טארט כרישה ועגבניות מיובשות – צמחוני

תוספות
גרטן תפוחי אדמה ובטטות
שוקרוט עם בשר מעושן
סלט ירוק ברוטב וינגרט

לפני קינוח
פלטת גבינות עם טוויל פרמזן, פירות ואגוזים

קינוחים
טרוף שוקולד בפארפה אספרסו
קרם ברולה עם ערמונים מסוכרים
מוס לימון על מרנג

היינות של ססלוב
אביב קברנה סוביניון 2004
אביב מרלו 2004
אביב מריאג' 2004
אדום קברנה סוביניון 2003
רזרבד קברנה סוביניון 2002 – טעימת בכורה
רזרבד יסמין קינוח 2005 – טעימת בכורה

האירוע הקולינרי יתקיים ביום רביעי, 21 בדצמבר 2005, בשעה 20:00, במסעדת מיכאלי במושב רשפון.
המחיר: 235 ₪ לסועד כולל יינות ושתייה, לא כולל שירות.
יש להזמין מקומות מראש בטל. 09-9518418


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר