fbpx

חדשים מיקב הרי גליל : מירון 2007 ופינו נואר 2008

מירון 2007: יין עשיר בעל ארומות בשלות של פטל שחור, ריבת אוכמניות ואדמה, המורכב מ- 81% ענבי סירה, 10% קברנה סוביניון ו- 9% פטיט ורדו. הענבים מהרי הגליל העליון. 16 חודשי יישון בחביות אלון צרפתי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

לקראת השנה החדשה וחגי תשרי, מציג יקב הרי גליל את יינות "מירון" מבציר 2007 ו"פינו נואר" מבציר 2008.

מירון 2007
יין עשיר בעל ארומות בשלות של פטל שחור, ריבת אוכמניות ואדמה, המורכב מ- 81% ענבי סירה, 10% קברנה סוביניון ו- 9% פטיט ורדו. הענבים מהרי הגליל העליון. 16 חודשי יישון בחביות אלון צרפתי.
ליין צבע סגול עוצמתי ועמוק, והוא מאוזן ובעל מרקם משיי מלטף וקטיפתי. למירון 2007 גוף מלא וסיומת ארוכה. 15% אלכוהול. 
היין מתאים כליווי למנות בשר עשירות ועסיסיות כמו שוק טלה בעשבי תיבול, סינטה צרובה, קדירת בשר טובה, ואף גבינות בשלות ועשירות בטעמים.
מומלץ להגיש בטמפרטורה של כ- C°18 . בתנאי אחסון נאותים היין יתיישן היטב במשך חמש עד שבע שנים ממועד הבציר.
מחיר מומלץ לצרכן 99 ₪

פינו נואר 2008
יין עשיר בניחוחות של סיגליות, דובדבן המלווים בארומה של קפה, אדמה, טבק ועץ אלון קלוי. ליין צבע אדום בוהק. גוף בינוני מלא וסיומת אלגנטית ומתמשכת. 15% אלכוהול.
ענבי הפינו נואר מגיעים מכרמים בהרי הגליל העליון. היין אוחסן בחביות עץ אלון צרפתי בנות שנה עד שלוש שנים, בהן עבר תסיסה מלולאקטית ועשרה חודשי יישון.
מומלץ לצנן מעט ולהגיש בטמפרטורה של כ- °16 כליווי למנות עדינות כגון חזה אווז, דגי ים בעשבי תיבול, ומנות מתובלות בעלות אופי אסיאתי.
היין מוכן לשתייה כבר עכשיו אך הוא ישביח ויתיישן היטב במשך שלוש עד חמש שנים ממועד הבציר.
מחיר מומלץ לצרכן  68 ₪

כל יינות היקב נקיים מחשש עורלה ורבעי וכשרים למהדרין מן המהדרין לכל ימות השנה, בהשגחת הרב א. ד. אוירבך רב ואב"ד לעיה"ק טבריה והרב ישי סמואל, ר' מח' הכשרות רמה"ג.

www.galilmountain.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה