חדשים מיקב הרי גליל: שלישיית האחים האדומים 2009

לקראת החגים הוציא יקב הרי גליל לשוק את שלישיית ה"אחים האדומים": הרי גליל קברנה סוביניון, מרלו ושיראז, מבציר 2009. יינות חדשים, רעננים ועשירים בניחוחות וטעמים

לקראת החגים הוציא יקב הרי גליל לשוק את שלישיית ה"אחים האדומים": הרי גליל קברנה סוביניון, מרלו ושיראז, מבציר 2009. יינות חדשים, רעננים ועשירים בניחוחות וטעמים.

הרי גליל קברנה סוביניון
100 אחוז ענבי קברנה סוביניון מהרי הגליל העליון.
ארומה של פירות יער בשלים, קסיס, וברקע ניחוח עדין של טבק ועשב. ליין צבע בורדו בוהק, גוף בינוני-מלא. יין אלגנטי בעל סיומת ארוכה.
יין ללא חבית – תסיסה מלולקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
מומלץ להגיש בטמפרטורה של כ- °18 כליווי למגוון רחב של מנות בשר כמו המבורגר, שוק טלה או סטייק על הגריל.
בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.

הרי גליל מרלו
100 אחוז ענבי מרלו מהרי הגליל העליון.
ארומה של פירות יער, שזיף בשל וברקע ניחוח עדין של טבק. ליין צבע אדום עמוק, גוף בינוני-מלא עם סיומת נעימה. 
תסיסה מלולקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
מומלץ להגיש בטמפרטורה של כ- °18 כליווי למגוון רחב של מנות בשר כמו המבורגר, נתח בשר איכותי, ומנות עוף. 
בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.

הרי גליל שיראז
100 אחוז ענבי שיראז מכרמים בהרי הגליל העליון.
בעל ארומה של גרגרי יער, מנטה ורמז לניחוח אדמה. ליין צבע סגול עוצמתי, גוף בינוני-מלא וסיומת ארוכה.
תסיסה מלולקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
מומלץ להגיש בטמפרטורה של כ- °18 כליווי למגוון מנות בשר כגון סטייק על האש, קבב או בשר עסיסי.
בתנאי אחסון נאותים, היין יתיישן היטב במשך שנתיים עד ארבע שנים ממועד הבציר.

את ה"אחים האדומים" ניתן להשיג במסעדות, חנויות יין ורשתות השיווק.
מחיר מומלץ לצרכן: 48 ₪ לבקבוק.

כל יינות "יקב הרי גליל" כשרים למהדרין מן המהדרין, לכל ימות השנה. הענבים נקיים מחשש ערלה, טבל ושביעית והופרשו מהם תרומות ומעשרות כדת וכהלכה. בהשגחת הרב ד. אויירבך רב ואב"ד לעיה"ק טבריה.

יקב הרי גליל, 04- 6868740 , www.galilmountain.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר