חדש באנג'ליקה הירושלמית: עסקיות צהרים

מסעדת "אנג'ליקה-פיין גריל" הירושלמית הכשרה,של השף ארז מרגי ומרקוס גרשקוביץ', מרחיבה את שעות פתיחתה, ומעכשיו מציעה ארוחות-שף עסקיות  לשעות הצהריים.

הארוחה העסקית מורכבת ממספר מסלולים: 58 ₪, 78 ₪, 98 ₪ (לפי מחיר המנה העיקרית), וכוללת מבחר אנטיפסטי צבעוני מ-7 סוגים, 3 מנות ראשונות משתנות, לחם עם שני מטבלים, ויין הבית אדום/לבן במילוי חופשי במחיר 15 ₪.

העסקית תוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00, ותציע מנות ראשונות משתנות כגון: סשימי של דג ים, חציל שרוף, כוסברה וקרמל מתובל, רוסטביף סינטה, ירקות כבושים, איולי וחרדל, פטה כבדים ועוד.

מנות עיקריות:
עסקית 58 ₪ – כבדי עוף, בצלים מזוגגים, סירופ מייפל ויין אדום; חזה עוף בגריל, תפוח אדמה, קרם שום ושעועית; קבב טלה, סלט חצילים חם, טחינה לבנה וקונפי תפוח אדמה; ניוקי מוקפץ, קרם שום וירקות גינה; ותבשיל בקר ביין אדום, ציר עגל, בצלי שאלוט ופטריות.

עסקית 78 ₪ – פילה דג, זיתים שחורים, עגבניות לחות, שום קונפי ושקדים קלויים; פרגית בגריל, מנגולד, קרם קוקוס, לימונים כבושים ואריסה; סטייק קצוץ במילוי מח עצם, ירקות מזוגגים ורוטב ברנדי;
סלט ניסואז – דג כבוש, תפוח אדמה, שעועית ירוקה, זיתים שחורים, עלים צעירים ווינגרט; ורביולי ערמונים, קרם ירקות כתומים וחלב קוקוס.

עסקית 98 ₪ – דג ים, שעועית לבנה, סלק ממולא ולימונים כבושים; קונפי שוק אווז, צ'אטני אגסים, יין לבן ופולנטה; תבשיל טלה בציר עשיר, ירקות שורש וצ'ימיצ'ורי נענע; סטייק סינטה או סטייק אנטריקוט (200 גרם).

מסעדת "אנג'ליקה" של השותפים מרקוס גרשקוביץ' והשף ארז מרגי נפתחה לפני פחות משנה. המסעדה מציעה מטבח עונתי כשר עם נגיעות גריל, ומעוצבת בקווים נקיים המעניקים תחושה ביתית אך עם זאת מוקפדת. שולחנות העץ מכוסים מפות לבנות ומקיפים שולחן אבירים גדול.

אנג'ליקה פיין גריל
רח' ש"ץ 7 ירושלים
טל. 02-6230056






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה