חדש ביקב כרמי יוסף: BRAVDO מרלו בציר 2005

יקב כרמי יוסף חונך את יין המרלו מבציר 2005. יין זה מורכב מ- 100% ענבי מרלו, והוא מאופיין בצבע אדום ארגמני עמוק וצלול. היין עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים, וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים.
מיין זה הופקו 8,000 בקבוקים המיועדים לייצוא ולשוק המקומי בישראל.
המחיר: 120 ₪.

היקב נמצא בליבו של הכרם, כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני, עם עלות השחר. היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות מהגבוהות בעולם. תהליך התסיסה הייחודי מתבצע בטמפרטורות שונות המביאות למיצוי פוטנציאל איכות התירוש בכל אחד משלבי התסיסה.

היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ המיוצרות, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים. היין מוכן לשתייה וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך ארבע עד שבע שנים.

יקב כרמי יוסף זכה לאחרונה במדליות כסף בתחרות הבינלאומית בניו-יורק Finger Lakes היינות שזכו במדליה הם ברבדו קברנה סוביניון 2004 וברבדו מרלו 2004. כמו כן, ברבדו קברנה סוביניון 2003 של יקב כרמי יוסף דורג במקום הראשון מבין יינות הקברנה, וקיבל ציון 87 בגיליון Wine Spectator.

לקראת חג השבועות: ביום שישי 18/5 היקב יהיה פתוח למבקרים בין השעות 10:00-14:00
במקום ניתן יהיה להתרשם מהיינות החדשים: שרדונה 2006, מרלו 2005 ומהקברנה סוביניון 2004.
עלות כניסה 10 ₪ לאדם, שינוכו ממחיר מכירה מיוחד לבאי היקב.

לפרטים נוספים: איגי, טל. 050-3375767






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה