חדש במל ומישל: מגוון נקניקים מייצור עצמי של השף יוגב ירוס

עתה מגישים ב"מל ומישל" מבחר נקניקים תוצרת עצמית, כאשר כל תהליך יצירת הנקניקים החל מהכבישה ועד הייבוש נעשה במסעדה ע"י השף יוגב ירוס, המבטיח שתוכלו למצוא מדי יום בחודשים הקרובים לפחות שלושה סוגים של הנקניקים המיוחדים

"מל ומישל", מסעדת טרטוריה בוטיקית במתכונת של מסעדה איטלקית שכונתית, מגישה תפריט איטלקי בייצור אישי של השף יוגב ירוס.
ירוס אומר כי הוא שם דגש על רף קולינרי גבוה וחומרי גלם משובחים, ומכל מקום המסעדה אינטימית, צעירה, והאווירה רומנטית.

עתה מגישים ב"מל ומישל" מבחר נקניקים תוצרת עצמית, כאשר כל תהליך יצירת הנקניקים החל מהכבישה ועד הייבוש נעשה במסעדה ע"י השף יוגב ירוס, המבטיח שתוכלו למצוא מדי יום בחודשים הקרובים לפחות שלושה סוגים של הנקניקים המיוחדים.

מבין הנקניקים:
ברזאולה – נקניק בקר, שנכבש במלח ותבלינים ארומטיים.
פנצ'טה (ברוסט) – הנעשה לפי מתכון איטלקי קלאסי, עובר ייבוש של 3 חודשים.
לומו – פילה לבן, נכבש בתמיסת יין ומלח.
פרושוטו ברווז – חזה ברווז כבוש, נפרס בצורת פרושוטו.

מחיר צלחת נקניקים עם גבינת גורגונזולה, שבבי פרמז'ן ופרי צלוי: 62 ₪.


מל ומישל
רח' בן יהודה 155 ת"א
טל. 03-5293232

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר