חדש במסעדת כרמים: ערבי סושי בימי שני בניצוחו של השף סהר רפאל

בימי שני,מהשעה 7 בערב, יתווספו לתפריט הרגיל של מסעדת "כרמים", בכניסה למושב סגולה, סושי צמחוני ודגים במבחר גדול של טעמים ואפשרויות, ובמחירים נוחים

בימי שני, מהשעה 7 בערב, יתווספו לתפריט הרגיל של מסעדת "כרמים" בכניסה למושב סגולה, סושי צמחוני ודגים במבחר גדול של טעמים ואפשרויות, ובמחירים נוחים.
על תפריט הסושי של ימי שני אחראי שף המסעדה סהר רפאל (הזוכה הגדול של תוכנית הריאליטי – "המטבח")

בין מנות הסושי המיוחדות של ימי שני:
מבחר של אין סייד אאוט – סאקי מאקי:
צמחוני – גזר, מלפפון, אספרגוס, בצל ירוק, פטריות שיטאקי וחביתה יפנית – 28 ₪
טונה אדומה מלפפון, עירית ופיטריות שיטאקי. – 35 ₪
פלמידה לבנה – מלפפון, דלעת יפנית (קמפאיו) ועירית – 32 ₪
קליפורניה –סלמון, מלפפון, גזר, חביתה יפנית, עירית ואספרגוס – 36 ₪
ספייסי טונה – עירית, דלעת יפנית וטונה אדומה בציפוי פריך (טמפורה) ברוטב פייסי – 37 ₪
ומבחר ניגירי וסשימי של אינטיאס, סלמון ופלמידה. 

על הקינוחים אחראית הקונדיטורית אפרת ריכטר, שמפתיעה בקינוחים לא שגרתיים. 

מומלץ להזמין מקומות מראש.

כרמים – מושב סגולה
8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4)
24:00-09:00 (כל ימות השבוע)
טל. 08-8505859

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר