חדש במתחם האירועים והכנסים קסאנאדו: סיור עולמי בין דוכני מאכלי רחוב משודרגים

"קסאנאדו", מתחם האירועים והכנסים בפתח תקווה, מציע מנות מיוחדות פרי יצירתו של השף קוקי אבוטבול, המאפשרות מגוון חוויות בהתאם לרוח הטרנדים בעולם: מדוכני מזון בסגנון "דוכני רחוב" מהעולם המגישים אוכל גורמה, עד לארועי A LA CARTE בהם מוזמנות מנות מתוך תפריט מגוון, בהגשה כמו במסעדה, לאחר הכנת המנה במטבח המקום.

מאכלי הרחוב מאפשרים להיחשף למסורות ותרבויות עתיקות יומין, אבל גם לטרנדים ואופנות חדשות בתחום הקולינריה.
כך, ההבדל בין השווראמה הנמכרת ברחובות לבין השווראמה המוגשת בקסאנאדו טמון לדברי השף קוקי אבוטבול בחיתוך מיוחד המסייע בעיצוב האוכל, ובצורת ההגשה . השווראמה בקסאנאדו מוגשת במנות קטנות החתוכות צורת סושי. 
פיש אנד צ'יפס מוגש בצורת אצבעות ארוכות ודקיקות ביחד עם פוטאטו צי'פס בתוך קונוס קרטון, בתוספת רטבים. 

מתחם האירועים כולל אולם כנסים המרכזי המכיל עד 1000 איש בישיבה ו- 2000 איש במסגרת של תערוכה, וכן גן עם אדריכלות נוף המשלימה את המראה הכולל של המתחם, המציע מקום גם לאירועים קטנים של עד 150 איש סביב שולחנות באולמות ישיבה מיוחדים.

בין המנות המוגשות ב"דוכני הרחוב" במהלך קבלת הפנים:
טאפס בר מרכזי  – ובו מנות קטנות של: קרפצ'יו פילה בקר כבוש בחומץ בלסמי, שמן זית ומלח  אטלאנטי על מצע עלי רוקט ושבבי שקדים, סביצ'ה סלמון ועדשים, פלפל אדום קלוי ולימון כבוש מוגש עם נאצ'וגס בכוס מרטיני, ראגו כבדי עוף ופטריות ברוטב ייו מרסלה על קרוסטיני שום ושמן זית וטבעות בצל ירוק.
"פיש אנד צ'יפס" – אצבעות דגים בטמפורה ופנקו, מטוגנים בשמן עמוק, מוגשים עם פוטאטו צ'יפס בתוך קונוס קרטון בתוספת רטבים ומבחר של דגים כבושים: גראבלאקס סלמון, מטיאס "אורליקה" עטוף בבצילים הרינג כבוש בחומץ ובצלים לבנים לחם קלוי עטוף בשמן זית ושום.
"איסטנבול הקטנה" – שווארמה טורקית על שיפוד מבשר של הודו נקבה ושומן כבש, מוגש בתוך לאפה שנאפית במקום, חתוכה לרולים קטנים, יחד עם עגבניות, בצלים, עלי פטרוזיליה, טחינה סמיכה, עמבה, חמוצים וסחוג.
חומוס מסבחה – חומוס עשיר בטחינה המוגש עם כדורי פלאפל קריספיים, ראגו טלה עדשים ועגבניות בבישול איטי של לילה שלם.
מיני קבב טלה לבנוני – צרובים על פלדה לוהטת, עלי תרד ובצל מאודים כמון ולימון, עם תוספות של סוגי טחינה, כורכום, סלק וטחינה ירוקה, פיתות מטוגנות בשמן עמוק ומתובלות בעודן חמות.
בורגר בר – המבורגר אמריקאי מנתחי אסאדו, מוגש במיני לחמניות בורגר עם תוספות לבקשת האורח (עגבנייה, מלפפון, טבעות בצל סגול, חסה אייסברג פריכה.מלפפון חמוץ, קטשופ, חרדל, מיונז, ברביקיו).
מקסיקנה – גלגול טורטיות לעיני האורחים, במילוי צ'ילי קון קרנה (תבשיל מקסיקני של בשר טחון, שעועית ופלפלים), ירקות בתיבול מקסיקני. מוגש בליוויי סלסה עגבניות תמר וסלסה ירוקה פיקנטית, גוואקמולי ופריחולס.
דוכן טאבון בסגנון אבולעפיה – פוקאצ'ות עטופות בכל טוב הארץ, הנאפות בטאבון עם מבחר רטבים, ירקות חיים וירקות אנטיפסטי, לחמא ג'ון בשר כבש טחון ומבחר קלצונה בטעמים, כל הלחמים ומיני המאפה נעשים במקום על ידי השף קובי אבוטבול וצוותו. .
פאייה ספרדית – במחבת ענקית מוגשת פאייה בסגנון ספרדי אורז בזעפרן, אפונה ירוקה, נקניקיות צ'וריסוס, סלסה של פלפלים אדומים, קדירה של כנפי עוף ברוטב ספרדי פיקנטי.
סודוך – טוסטים של נקניקים ובשרים מעושנים בליווי ירקות פרוסים, ממרח חרדל, איולי שום, איולי צ'ילי מתוק.
מרקש – מחבת ענקית מלאה בקוסקוס, מרק ירקות עשיר, קדירת קציצות ברוטב אדום, טנזיה פירות יבשים, טחינה סמיכה.
ערבסקה – שוק טלה בשום ופיסטוקים, נפרס לנתחים דקים ומוגש על תבשיל חיטה בציר בקר ולימונים פרסיים.
סושי בר חיצוני – הכנה פרונטלית של פוטומאקי, קונוסים, סשימי וניגירי, בליווי סויה, וואסבי וג'ינג'ר כבוש.

קסאנאדו
רח' בן ציון גליס 50, א.ת סגולה פתח תקווה
www.xanadu.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה