חדש בנסטלה פוד סרוויס: פתיתים אפויים קוסקוס בשלושה צבעים

נסטלה פוד סרוויס, החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, מרחיבה את סדרת הפתיתים האפויים, ומוציאה לראשונה בשוק המקצועי פתיתים אפויים בגרסה צבעונית: "פתיתים אפויים קוסקוס ב- 3 צבעים", אשר מצטרפים למשפחת הפתיתים של אסם.

הפתיתים החדשים כוללים 70% פתיתים אפויים רגילים, 15%  פתיתים ירוקים שמקור צבעם בתרד טבעי, ו- 15% פתיתים כתומים שמקור צבעם בפפריקה – שילוב על בסיס טבעי, ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.

הפתיתים האפויים מהווים חומר גלם איכותי, הזוכה להערכה רבה בקרב שפים מובילים בארץ ובעולם. בעולם ידועים הפתיתים בכינוי "קוסקוס ישראלי". ומשתלבים בתפריטי מסעדות יוקרה.
הפתיתים מעניקים לכל שף בסיס להכנת מגוון סוגי מנות: עיקריות או תוספות.

"הפתיתים האפויים קוסקוס ב- 3 צבעים" מושקים במיוחד לשוק המקצועי: מסעדות, קייטרינג, בתי מלון; על מנת לאפשר לשף גם בתקופה של צמצום להציע מנות איכותיות המשדרגות את המטבח בעלויות זולות יחסית.

שני טשקנט, מנהלת הקטגוריה בנסטלה פוד סרוויס, אומרת: "מסקר שביצענו עולה כי 95% מהישראלים אוהבים פתיתים. למעלה מ- 50% מהם סבורים שהפתיתים האפויים יכולים לשמש כתוספת למנה במסעדה: כתחליף לאורז, לתפו"א או לעמוד כמנה בפני עצמה. כמו-כן עלה מהסקר באופן חד-משמעי, כי אחד מתוך חמישה מעוניין להזמין במסעדה מנה המשלבת פתיתים אפויים. לאור ביקוש הסועדים ולאור חוות הדעת החיוביות של השפים, בחרנו השנה להרחיב את סדרת ה"פתיתים האפויים" ולהוסיף שחקן חדש בדמות  "פתיתים אפויים קוסקוס ב- 3 צבעים", ובכך לאפשר גיוון מקורי בתפריט".

"הפתיתים האפויים קוסקוס ב- 3 צבעים" מתווספים לסדרת הפתיתים האפויים של אסם הכוללת מגוון צורות, ביניהן הקוסקוס, האורז, הטבעות והלבבות.
כל מגוון הפתיתים האפויים מוצעים באריזות של 10 ק"ג, ללא צבע מאכל, ללא חומר משמר, ועם כשרות פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

פתיתי מידע:
* הפתיתים האפויים הם הפסטה הכי מהירה לייצור. משך זמן הייצור של פסטה רגילה נע בין 4 ל- 12 שעות בעוד שמשך זמן הייצור של פתיתים אפויים הוא 15 דקות משלב הבצק ועד למוצר המוגמר.
* הפתיתים האפויים של אסם מיוצרים מקמח חיטה קשה שנקלה בתוף קלייה מיוחד בחום הקרוב ל- 200 מעלות צלזיוס. תהליך הקלייה מקנה לפתיתים את טעמם.
* בכל שק של 10 ק"ג פתיתים אפויים יש כ- 400,000 יחידות פתיתים.
* מסעדת Le Bernardin הניו-יורקית, בעלת 3 כוכבי מישלן והמקפידה על איכות גבוהה ועל טריות לצד טעם משובח, בוחרת להגיש "פתיתים אפויים קוסקוס" כחלק ממגוון מנות הדגל שלה, וזוכה על כך לביקורות נלהבות.
* כתבת המזון המובילה דיאן פורלי הקדישה ל"קוסקוס הישראלי" כתבה נרחבת בעיתון הניו-יורק טיימס.
* מגזין השפים המוביל בארה"ב "שף" גייס כ- 10 שפים מאטלנטה ועד מיאמי, שיקגו וקליפורניה כדי להכין מתכונים המבוססים על ה"קוסקוס הישראלי".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה