חדש בסדרת הקרקרים הטבעיים לב הטבע: פחות מ-20 ppm גלוטן

הקרקרים עשויים מקמח חומוס, תירס ותפו"א, המותאמים במיוחד לנמנעים מגלוטן

הקרקרים החדשים של לב הטבע
הקרקרים החדשים של לב הטבע, צילום יפית בשבקין

בעקבות ביקוש רב מצרכנים חולי צליאק וממפחיתי גלוטן או נמנעים מאכילת מוצרים המכילים אותו, מציע עתה מפעל הבוטיק "לב הטבע" מקיבוץ כפר הנשיא, סדרת קרקרים חדשה עם פחות מ-20ppm גלוטן.

הקרקרים בסדרה החדשה מבוססים על קמח אורז מלא, זרעי חמניה, זרעי פשתן, זרעי שומשום ומעט קצח; והם מגיעים בארבעה קמחים: קמח חומוס, קמח תירס, קמח תפו"א, וקמח אורז מלא. בכולם יש פחות מ- 20ppm גלוטן, והם מתאימים במיוחד למי שלא אוכלים גלוטן.

כמו הקודמים להם מיוצרים הקרקרים החדשים בעבודת יד, אפויים בתנור ללא שמן, עשויים מחומרי גלם טבעיים ולא מהונדסים, וללא חומרים משמרים, ללא שמרים, וללא תוספת סוכר, והם בהשגחת כשרות בד"ץ העדה החרדית.

הקרקרים נמכרים באריזה המכילה ארבע שקיות שומרות טריות, שמכילה 140 גר'. הקרקרים מומלצים לטבעונים ובאישור עמותת וייגן פרינדלי (Vegan Friendly). מחיר חבילת קרקרים: 17 ₪.

להשיג בבתי טבע נבחרים, קיבוצים, וברשתות הקמעונאות ויקטורי, יוחננוף, רמי לוי, ושופרסל גרין ברחבי הארץ

קרקר לב הטבע, קיבוץ כפר הנשיא, 04-6914758; 052-8029334






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה