חדש בענף: השמה קולינרית מקצועית – professional chef power

לראשונה בישראל עומד לרשות בעלי המקצוע והמעסיקים בענף המזון, שירות השמה שזכה לשם professional chef power, ומיועד לעובדים מקצועיים בענף המזון.

השירות החדש, יוזמה משותפת של השף שמואל מולדובן, הירחון לשוק המזון המקצועי "קרוב לצלחת", ואיגוד השפים הישראלי, פתוח בפני טבחים קונדיטורים ושפים שמחפשים עבודה. ומעסיקים שמחפש עובדים.

ההתמחות המשותפת של היזמים בענף המזון, יודעת להתאים בין צרכי העובד לצרכי המעסיק וההיפך. השירות כולל את ליווי התהליך עד לקליטתו של העובד בעסק.

ניתן לפנות באמצעות פקס 072-2325774 או בשיחת טלפון אישית עם צבי, מנהל משרד ההשמה, טל. 054-6674003, או עם שמואל מולדובן בכתובת הדואר האלקטרוני [email protected] .

"אנו ממתינים לפניות ועומדים לרשות אנשי הענף, כי אנחנו התבלין הסודי להצלחה שלהם", אומר מולדובן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה