חדש בפאפאגאיו תלפיות ירושלים: כשרות מהדרין ותפריט ערב משודרג

תפריט הערב החדש,מתאים לאנשים שאוהבים בשר. התפריט עשוי על פי מסורת פאפאגאיו, עם בשר הזוכה לטיפול קפדני של קצב המסעדה ושל שף הרשת עומרי שחר

פאפאגאיו תלפיות ירושלים, המתמחה בבשר בשיטת צלייה ברזילאית, מדווחת על כשרות מהדרין בהשגחת ou ישראל, ועל תפריט ערב חדש ומשודרג, אשר נעשתה בו התאמה מלאה לכשרות החדשה.

לדברי אנשי פאפאגאיו, תפריט הערב החדש,מתאים לאנשים שאוהבים בשר. התפריט עשוי על פי מסורת פאפאגאיו, עם בשר הזוכה לטיפול קפדני של קצב המסעדה ושל שף הרשת עומרי שחר.

בין המנות החדשות: סלט כבדים חם – כבד עוף צלוי בגריל בזיגוג סילאן וצ'ילי על מצע בטטות ורוקט (42 ש"ח), חצי עוף צלוי – עוף בצליה איטית במרינדת תבלינים ועשבי תיבול ( 62 ₪), לצד מנות ותיקות כמו:המבורגר פאפאגאיו 300 גרם (56 ₪), אנטריקוט 300 גר' מובחר ומשויש (110 ₪).

השולחן הברזילאי עומד במרכז חוויית פאפאגאיו ובמרכז התפריט החדש. לכבוד הקיץ פאפאגאיו מציעה ארוחת בשרים לכל השולחן.
מתחילים בראשונות: "סאלאדה דה קאזה" ולחם תנור חם, ממשיכים לבשרים העשויים על גבי שיפודי ענק ברזילאים ומוגשים לשולחן בצורת ה"אספטו קוהידו". לכל סועד בשולחן מוגשים מספר פעמים כל הבשרים: אנטריקוט, עוף צלוי, כבדי עוף, קבב, אנטריקוט בבירה, פרגית, קוסטלה, אסאדו ללא עצם בציר בקר. 

פאפאגאיו 
רח' יד חרוצים 3, שכונת תלפיות, ירושלים
טל.02-6745745
www.papagaio.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר