חדש ברמת החיל: מסעדת מחבת הזהב (LA POELE D’OR)

בימים אלה נפתחה להרצה במתחם רמת החייל (רחוב הברזל 32) מסעדת שף צרפתית חדשה בשם לה פואל ד’ה אור, או בתרגום חופשי: “מחבת הזהב”. על העשייה חתום השף והקונדיטור הצרפתי אנני בן קד, בעל ניסיון קולינארי עשיר של מעלה מ- 15 שנה במטבחים בצרפת, אוסטריה ובלגיה, שהחליט להתאזרח בישראל לאחר טיול חובק עולם, עם זוגתו הישראלית ורד מנדלבאום.

המסעדה החדשה תציע חוויית אירוח צרפתית כוללת, החל מהעיצוב הצרפתי החם והרומנטי, הכולל ציורי שמן צרפתיים על הקירות, מפות לבנות על השולחן, פליי ליסט צרפתי מובהק הנע בין פאנק צרפתי צעיר לשנסונים נוגעים, וכמובן אוכל צרפתי קלאסי מפואר על כל המשתמע מכך.

מחירי מנות ראשונות, לדוגמא, ינועו בין 23 – 38 שקל, וכוללות מנות כמו:
פטה כבד עוף עם ריבת תאנים וקרוסטינים (32 שקל)

אספרגוס עטוף חזה אווז (27 שקל)

קוקי סן ז’אק על מצע תרד בקרם שמנת וברנדי (34 שקל)

קרפ מלוח במילוי גבינת שמנת חזה מולארד וריבת בצל (27 שקל)

העיקריות, שמתומחרות גם הן בסבירות (49 – 90 שקל), מקיפות מנות בשר ודגים בסגנון צרפתי קלאסי לצד תוספת לבחירה (פום גראטן, סופלה תרד, טבעות בצל, פשטידה, וכו’) עם מנות כמו:

סטייק סלומון ממולא קוקי סן ז’אק בעיטור קוויאר ברוטב יין לבן וחמאה (65 שקל)

פילה בס ים בויניגרט שמפיין, על מצע תרד ובצלצלי פנינה לצד מאפה קרם תירס (72 שקל)

צלעות טלה בציר בקר ויין אדום (68 שקל)

סינטה ברוטב פלפלת בליווי מח עצם ברוטב יין אדום (69 שקל)

פילה בקר ברוטב יין אדום אספרגוס וקונפי שום (73 שקל)

כבד אווז מוגש ברוטב יין לבן וענבים (90 שקל)

גם על הקינוחים חתום השף עם מבחר טארטים צרפתיים, ומנות קלאסיות כמו סופלה שוקולד, וקרם ברולה. תפריט האלכוהול, באופן מתבקש, חובק מבחר קוקטיילים על בסיס שמפניה, קוניאקים, ומבחר יינות אדומים צרפתיים נכבד (85 – 155 שקל לבקבוק).

המקום פועל 7 ימים בשבוע, החל מ- 11:00 בצהריים ועד 01:00 בלילה, והוא מכיל כ- 120 מקומות ישיבה כולל הבר.

LA POELE D’OR- מסעדת שף
רחוב הברזל 32, רמת החייל, תל אביב
7 ימים, 11:00- 01:00, 03-6474001






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה