חדש בשוק הפסטרמות: פסטרמת היער השחור צלויה בקרמל בטעם מתקתק עדין

יצרנית מעדני הפסטרמה והנקניקים “יחיעם”, מציגה חידוש בתחום מעדני הפסטרמות: “פסטרמת היער השחור”– פסטרמה הודו צלויה בקרמל בטעם מתקתק עדין.

מעדן הפסטרמה החדש, אשר מיוצר מחזה הודו, הינו היחיד בישראל שעובר תהליך של צלייה בקרמל. המעניק לה טעם מתקתק עדין, וכן ציפוי בגוון כהה היוצר מרקם וארומה ייחודיים.

המוצר מוצע למכירה לפי משקל.
מחיר מומלץ לצרכן: 6.5 ש”ח ל- 100 גרם.

כשר בהשגחת הרבנות נהריה.

להשיג במעדניות ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה