חדש לאוהבי האורז מבית סוגת: אורז אדום מלא

בארצות שונות באסיה נהנים מאורז אדום הנאכל על קליפתו מזה אלפי שנה. ביפן הפך האורז לפופולרי ביותר בשל התכולה הגבוהה של האנטי-אוקסידנטים שבו

חברת סוגת מוסיפה לסדרת האורז המלא שלה גם אורז אדום: אורז מלא בעל צבע אדום בגידולו הטבעי וטעם אגוזי מלא וייחודי. האורז האדום עשיר בסיבים תזונתיים, חלבון, סידן וברזל.

בארצות שונות באסיה נהנים מאורז אדום הנאכל על קליפתו מזה אלפי שנה. ביפן הפך האורז לפופולרי ביותר בשל התכולה הגבוהה של האנטי-אוקסידנטים שבו.

כוס אורז אדום סוגת מבושל, מכילה כ- 200 קלוריות לערך.
את האורז האדום ניתן להגיש עם כל ירק מבושל, פרי יבש, נבטים, טופו ועוד, או לשלב עם סוגי אורז אחרים, קטניות, סלטי ירקות טריים ועוד.
בעת בישולו הוא שומר על צבעו היפה אך מתפצל מעט, וזאת בדומה לאורז בר, מה שמוסיף נופך מעניין למרקמו. לא רצוי לבשל אורז אדום עם סוגי אורז אחרים, שכן כל אורז מצריך זמני בישול שונים.

מחיר: 12-14 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר