חדש מ"אוכל ביתי ניר עציון": חוברת מתכונים של סלטי בריאות עבור מטבחי קצה

חברת "אוכל ביתי ניר עציון", הפעילה בתחום ההסעדה ומספקת ארוחות צהרים ליותר מ-100 מפעלי תעשייה, חברות היי-טק ושירותי ביטחון, הוציאה לאור חוברת מתכונים מיוחדת של סלטי בריאות, המכילה עשרות סוגי סלטים לכל השנה.

החוברת תחולק למנהלי מטבחי קצה במקומות עבודה, ותאפשר להם להכין את הסלטים במקום, בסמוך לזמני ארוחות הצהרים, כדי להגישם טריים ואיכותיים בארוחה.

אלי פרץ, השף של "אוכל ביתי ניר עציון", מציין כי המודעות הגדלה לאורח חיים בריא, הביאה לעלייה בביקוש לסלטי בריאות בארוחות הצהרים, אף כארוחה מזינה בפני עצמה.

החוברת כוללת סלטים בריאים ועשירים רבים, בהם משולבים מגוון סוגים של ירקות ופירות, עלים ירוקים, דגנים מלאים, קטניות, מיני אגוזים. החוברת תאפשר למנהלי מטבחי קצה לבחור את הסלטים שהם רוצים להגיש בחדר האוכל לפי בקשות העובדים ולפי חומרי הגלם שיש ברשותם, וכך להגיש לעובדים מדי יום סלטים טריים ובריאים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה