מותג הפסטה האיטלקי ברילה משיק במהדורה מוגבלת סדרה חדשה של פסטת ביצים איכותית – פסטה אמיליאנה, הכוללת שני סוגי פסטה ולזניה. הפסטות בסדרת אמיליאנה עשויות על פי מסורת קלאסית מחבל אמיליה רומאנה שבצפון איטליה תוך שימוש בביצי חופש (5 ביצים לקילו קמח 100% דורום), והטעם והמרקם שלה אמורים להיות הכי קרובים לאלה של פסטה טרייה בעבודת יד, כאשר הביצים והקמח יוצרים מרקם רך ששומר על צורתו במהלך הבישול.
אמיליאנה פלייה א-פינו – פסטה ארוכה עשויה מקמח דורום וביצים בתוספת תרד, לשילוב צבעים וטעמים. המחיר 8.90 ₪ ל- 250 גרם.
אמיליאנה לזניה תרד – דפי לזניה העשויים מקמח דורום וביצים בתוספת תרד המוסיף טעם מעודן ללזניה שמתאימה להכנה עם ירקות וגבינות. המחיר 17.90 ₪ ל- 500 גרם.
אמיליאנה טליאטלה – פסטה שטוחה ורחבה עשויה מקמח דורום וביצים, ההופכים אותה לפסטה רכה שמשתלבת היטב בורטבי שמנת וגבינות. המחיר 12.90 ₪ ל- 500 גרם.
את מוצרי ברילה ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון. כשרות בד"צ פרווה, מנצ'סטר