חדש מברילה: סדרת פסטה אמיליאנה על בסיס ביצים

הטעם והמרקם של הפסטות בסדרה אמורים להיות הכי קרובים לאלה של פסטה טרייה בעבודת יד כאשר הביצים והקמח יוצרים מרקם רך ששומר על צורתו במהלך הבישול

צילום אסף לוי

מותג הפסטה האיטלקי ברילה משיק במהדורה מוגבלת סדרה חדשה של פסטת ביצים איכותית – פסטה אמיליאנה, הכוללת שני סוגי פסטה ולזניה. הפסטות בסדרת אמיליאנה עשויות על פי מסורת קלאסית מחבל אמיליה רומאנה שבצפון איטליה תוך שימוש בביצי חופש (5 ביצים לקילו קמח 100% דורום), והטעם והמרקם שלה אמורים להיות הכי קרובים לאלה של פסטה טרייה בעבודת יד, כאשר הביצים והקמח יוצרים מרקם רך ששומר על צורתו במהלך הבישול.

צילום נמרוד סונדרס

אמיליאנה פלייה א-פינו – פסטה ארוכה עשויה מקמח דורום וביצים בתוספת תרד, לשילוב צבעים וטעמים. המחיר 8.90 ₪ ל- 250 גרם.

אמיליאנה לזניה תרד – דפי לזניה העשויים מקמח דורום וביצים בתוספת תרד המוסיף טעם מעודן ללזניה שמתאימה להכנה עם ירקות וגבינות. המחיר 17.90 ₪ ל- 500 גרם.

אמיליאנה טליאטלה – פסטה שטוחה ורחבה עשויה מקמח דורום  וביצים, ההופכים אותה לפסטה רכה שמשתלבת היטב בורטבי שמנת וגבינות. המחיר 12.90 ₪ ל- 500 גרם.

את מוצרי ברילה ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון. כשרות בד"צ פרווה, מנצ'סטר

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה