חדש מדגי הדן: דגי פורל מעושנים

סדרת דגי פורל מעושנים של חוות 'דגי הדן', הכוללים דגי פורל מסוגים וגדלים שונים, מגיעה למרכולים ולמעדניות ברחבי הארץ. הסדרה כוללת דג פורל לבן שלם, דג פורל ורוד משפחתי שלם, פילה פורל לבן מעושן ופילה פורל ורוד מעושן ללא עור. דגי הפורל המעושנים, משווקים קפואים וארוזים באריזת ואקום, מוכנים לאכילה בשיטת "חמם והגש".

עישון הדגים מבוצע בשיטת העישון החם על-ידי תנור עצים איכותי וללא תוספת חומרים משמרים. 

בשרו של הפורל עסיסי והוא קל לעיכול. הפורל גדל במימיו הקרים של נחל הדן, הוא בעל טעם מעודן ומכיל מעט עצמות. זמן הבישול שלו קצר והוא סופג כל שילוב וטעם. כמו כן, מדובר בדג האהוב מאד על ילדים, הודות לטעמו המעודן ומיעוט העצמות שבו.

בנוסף, דג הפורל מצטיין בערכי האומגה 3 שבו – 1.63 גרם ב- 100 גרם – פי 4 ויותר מכל דג מים מתוקים אחר. אומגה 3 היא חומצת שומן בלתי רוויה, האחראית על ייצור חומרים המאזנים תהליכים רבים בגוף, וביניהם: לחץ דם, קרישת דם, תגובות אלרגיות, טמפרטורת גוף, דלקות, נפיחות, כאב ועוד.

דגי הפורל בסדרה המעושנת של 'דגי הדן' משווקים בכשרות מהודרת.
• פורל לבן שלם מעושן 300 גרם, מחיר מומלץ לצרכן 29 ₪ ליחידה.
• פורל ורוד ענק מעושן (כ- 1.5 ק"ג), מחיר מומלץ לצרכן 90 ₪ לק"ג.
• פילה פורל לבן מעושן (כ- 500 ג' באריזה), מחיר מומלץ לצרכן 120 ₪ לק"ג.
• פילה פורל ורוד מעושן (כ- 500 ג' באריזה), מחיר מומלץ לצרכן 125 ₪ לק"ג. 
להשיג במעדניות המתמחות ובחנות החווה.

בקיבוץ דן, המתמחה בגידול דגי פורל, הינה החווה היחידה בארץ בה מגדלים דגים במים זורמים וזכים הנובעים ממימי הפשרת השלגים שעל הר החרמון. המים הקרירים של נחל הדן ידועים כנקיים ביותר בארץ. בחוות 'דגי הדן' מגדלים למעלה מ- 500 טון דגי פורל מדי שנה, ומספקים למעלה מ-90% מצריכת דגי הפורל בישראל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה