חדש מהסקוטית מבית ישרקו: ליקר אמרולה בטעם קרם וניל

ליקר אמרולה יוצר לראשונה בשנת 1989. תחילה לא הכיל שמנת ולא זכה להצלחה. בהברקה של רגע הוסיפו לו שמנת והוא הפך למשקה פופולרי באפריקה ובעולם כולו וכיום הוא משווק ליותר מ-70 מדינות

המשקה מיוצר מתערובת של שמנת טרייה, ג'ינג'ר מניגריה ווניל ממדגסקר, עם תזקיק פירות מרולה אותם מזקקים בדודים גדולים

הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מציגה בישראל ליקר אמרולה קרם וניל עם 15.5% אלכוהול, שיצטרף למשקה האמרולה המשווק בארץ כבר 25 שנים.

המשקה מיוצר מתערובת של שמנת טרייה, ג'ינג'ר מניגריה ווניל ממדגסקר, עם תזקיק פירות מרולה, אותם מזקקים בדודים גדולים. לאחר הזיקוק מוסיפים את המרכיבים השונים בתהליך השמור ליצרנית הליקר אמרולה ליקר. התוצאה: ארומות של וניל בורבון מדגסקרי, עם רמזים חריפים של ג'ינג'ר ופרי מרולה, כאשר שכבת שמנת קטיפתית מציפה את חלל הפה.

צילום אסף לוי

אמרולה קרם וניל הינו משקה עשיר והרמוני, עם נגיעות חריפות. מוצע להגיש קר ומתאים לקינוחי שוקולד או פירות אדומים, וגם בקוקטיילים מבוססים על אייריש קרים.

המחיר 80 ₪. להשיג ברשתות ובחנויות מובחרות וכן בסניפי טיב טעם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה