חדש מיפאורה: נקטר תפוזינה בטעם רימונים ללא תוספת סוכר

יפאורה מציגה נקטר רימונים חדש ללא תוספת סוכר, ועם שליש מכמות הקלוריות של נקטרים מקבילים. טעם זה מצטרף לסדרת הנקטרים של תפוזינה ללא תוספת סוכר

יפאורה מציגה נקטר רימונים חדש ללא תוספת סוכר, ועם שליש מכמות הקלוריות של נקטרים מקבילים. טעם זה מצטרף לסדרת הנקטרים של תפוזינה ללא תוספת סוכר.

הרימון עשיר בנוגדני חימצון ואנטוציאנינים (אנטי אוקסידנטים) טבעיים. לפיגמנטים האדומים, האנתוציאנינים, סגולות נוגדות חמצון ונוגדות דלקת, לכן הם תורמים, יחד עם רכיבים מגינים נוספים ברימון, כמו הטנינים, גם להאטת תהליכי הזדקנות. על פי הרפואה העממית הרימון האדום הוא מקור לברזל ומומלץ גם ללוקים באנמיה. גם הרפואה הסינית רואה בו בגלל צבעו פרי מחזק דם.
בתפוזינה רימונים ללא תוספת סוכר יש 1/3 מכמות הקלוריות של נקטר רגיל, והוא ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.

טעמים נוספים בסדרה: חמוציות-פירות יער, תפוזים, פומלית ותפוז-גזר.

1 ליטר, מחיר מומלץ לצרכן:5.5 ₪
כשרות: בד"ץ (רובין)
להשיג בנקודות המכירה בכל רחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר