חדש מיקב כרמי יוסף: ברבדו קברנה סוביניון מבציר 2006

היין מורכב מ- 90% ענבי קברנה סוביניון ו-10% ענבי מרלו, מחציתם מבציר ספטמבר ומחצית בציר מאוחר. היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית

יקב כרמי יוסף (ברבדו) מזדרז ומציע לחגים את יין הקברנה סוביניון מבציר 2006.
היין מורכב מ- 90% ענבי קברנה סוביניון ו-10% ענבי מרלו, מחציתם מבציר ספטמבר ומחצית בציר מאוחר. היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ, רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית.

ברבדו קברנה סוביניון מבציר 2006 מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים, להבטחת ארומה וטעם עשירים. היין מאופיין בצבע אדום עמוק וצלול. גרגרי יער בשלים ופלפל ירוק ושחור, שזיף וניחוח וניל. הוא עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים, וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים. היין מוכן לשתייה וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך חמש עד שמונה שנים.

פרופ' בן עמי ברבדו, היינן ושותף ביקב כרמי יוסף, אומר על הקברנה סוביניון 2006: "הטרואר הייחודי של איזור כרמי יוסף, הממוקם באזור גבעי במורדות הרי יהודה, תרם משב רוח לילית קרירה. איכות פרי מרבית הושגה על ידי בקרה של עומס היבול, חשיפה של האשכולות לאור, ומועד מדויק של הבציר שהתבסס על בדיקות כימיות של הסוכר ומרכיבי הצבע. בקרת טמפרטורה וחומציות התסיסה תרמה להדגשת האופי הפירותי של היין ולטאנינים רכים, המאפשרים מפגש נעים של החך והיין כבר כשנה וחצי לאחר הבציר".

מהקברנה סוביניון מבציר 2006 הופקו 14,000 בקבוקים המיועדים לייצוא ולשוק המקומי בישראל.
מחיר בקבוק כ- 120 ₪.
להשיג בחנויות היין המובחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר