חדש מיקב כרמי יוסף: BRAVDO מרלו בציר 2006

יקב כרמי יוסף חונך את יין המרלו מבציר 2006, המורכב מ- 85% ענבי מרלו ו-15% ענבי קברנה סוביניון, ומאופיין בצבע אדום ארגמני עמוק וצלול. היין עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים

יקב כרמי יוסף חונך את יין המרלו מבציר 2006, המורכב מ- 85% ענבי מרלו ו-15% ענבי קברנה סוביניון, ומאופיין בצבע אדום ארגמני עמוק וצלול. היין עשיר ובעל גוף מלא, טאנינים רכים וטעמי פרי מורכבים ומתמשכים.
מיין זה הופקו 8,000 בקבוקים המיועדים לייצוא ולשוק המקומי בישראל.
מחירו של בקבוק כ- 120 ₪, וניתן להשיג את היין בחנויות היין המובחרות.

יקב כרמי יוסף, בבעלותם של צמד הפרופסורים: בן עמי ברבדו ועודד שוסיוב, נמצא בליבו של הכרם – בבעלות צבי שןסיוב, אביו של עודד, כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני, עם עלות השחר.

היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב, בטכנולוגיה המבטיחה קבלת יין בעל איכויות גבוהות. תהליך התסיסה הייחודי מתבצע בטמפרטורות שונות המביאות למיצוי פוטנציאל איכות התירוש בכל אחד משלבי התסיסה.

היין יושן במשך 12 חודשים בחביות עץ, המיוצרות רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים – להבטחת ארומה וטעם עשירים. היין מוכן לשתייה, וצפוי להתפתח היטב בבקבוק במהלך ארבע עד שבע שנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר