חדש מיקב פסגות: ויונייה 2010

מחצית מהיין יושנה בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות בנפח 500 ליטר, והמחצית השנייה במיכלי נירוסטה. תהליך היישון נעשה בשיטת Sur-lie (על השמרים) במשך 8 חודשים

יקב פסגות מוציא לשוק יין לבן חדש: ויונייה 2010 , המיוצר מענבי ויונייה אשר נבצרו בכרמי מושב מטע במרומי הרי ירושלים.
הכרם ממוקם בתוך ואדי עמוק השומר על לחות גבוהה וטמפרטורות נמוכות גם בימים חמים במיוחד.

מחצית היין יושנה בחביות עץ אלון צרפתיות חדשות בנפח 500 ליטר, והמחצית השנייה במיכלי נירוסטה. תהליך היישון נעשה בשיטת Sur-lie (על השמרים) במשך 8 חודשים.

היין מתאפיין בארומה פרחונית עמוקה ועשירה עם טעמי אניס, משמש, דבש ולימון.
היין קל ונעים לשתייה, מתאים במיוחד למאכלי דגים על האש, פסטה עם ירקות וקישים.
בלילות הקיץ החמים הויונייה ילווה היטב ארוחת גבינות בשילוב פירות.

המחיר 65 ש"ח

אתר יקב פסגות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר