חדש ממאפיית ביכורים: לחם טחינה – פחות מפחמימה לפרוסה

טחינה מהווה מרכיב חיוני במאכלים רבים ונחשבת למוצר עתיר שומן בלתי רווי, חלבון, סידן ומינרלים. לחם הטחינה החדש עשיר בסיבים תזונתיים ומכיל 27% חלבון ועשיר באומגה 3

מאפיית 'ביכורים' אופה משנת 2015 לחמים ומוצרי לחם שונים בעבודת יד, מחומרי גלם איכותיים ובאופן הכנה מוקפד, לצד ייצור בטכנולוגיות חדשניות העומדות בסטנדרטים גבוהים. עתה מציגה המאפייה את המוצר החדש שלה: לחם טחינה. יעקב לבין, מבעלי ביכורים תעשיות מזון, אומר: "לחם הטחינה שעל פיתוחו עמלנו במשך שנה שלמה, ייתן מענה לאנשים בדיאטה, לנמנעים מפחמימות, ולמעוניינים לשמור על אורח חיים בריא ומאוזן".

לחמי ביכורים מיוצרים על בסיס זרעי פשתן, ומציעים שילוב בין בריאות, מרקם ייחודי וטעם עדין: הלחם בעל ערכים תזונתיים גבוהים, מופחת פחמימות, בעל אחוזי חלבון גבוהים, ופחות מפחמימה אחת לפרוסה. לחם הטחינה מגיע ארוז באריזה מיוחדת השומרת על טריות ל- 6 חדשים, ללא צורך בהקפאה או קירור.

המחיר 24 ₪. להשיג בכ- 3,000 נקודות מכירה ברחבי הארץ – מרשתות המזון עד רשתות בתי הטבע

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר