חדש מ"מעדני יחיעם" לקיץ 25: מוצרי פסטרמה וסלמי בתוספת 20%

במעדני יחיעם החליטו לעשות צעד לקראת הצרכנים ולתת להם יותר מוצר באותו מחיר. צילום ארז בן שחר
פסטרמה של פעם, פסטרמה ברביקיו, סלמי איטלקי, כתף בקר מעושן ועוד ישווקו עם תוספת של 20% ללא תוספת תשלום. החברה רוצה להנגיש את מוצריה לכל המשפחה לרגל החופש הגדול

יצרנית הנקניקים "מעדני יחיעם", הודיעה על מהלך חדש לרגל חופשת הקיץ הגדולה. החברה משווקת מגוון מוצרי פסטרמות וסלמי עם תוספת של 20% תכולה – ללא שינוי במחיר. בין המוצרים שישווקו עם התוספת: פסטרמה של פעם, פסטרמה הודו בדבש, פסטרמה ברביקיו, פסטרמה בקר בסגנון רומני, סלמי מעושן, סלמי קוניאק, כתף בקר מעושן ועוד. המוצרים המשודרגים יסומנו במדבקה בולטת ויופצו ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ במהלך חודשי יולי-אוגוסט 2025 או עד גמר המלאי.

לפי החברה, המהלך נועד לתת מענה לצרכים של משפחות רבות בתקופה בה הארוחות הביתיות מתרבות, והילדים מבלים יותר בבית. באמצעות הגדלת כמות המוצר באותו המחיר, מבקשת מעדני יחיעם להנגיש את מוצריה למשפחות.

המחיר כ-28.90 ₪ לאריזות 250/300 גרם. להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.  כשר בהשגחת הרבנות הראשית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הרשמה לניוזלטר