חדש מנווה התבלין: תערובת ציפוי לשניצל בתוספת עשבי תיבול ובטעם פיקנטי

חברת "נווה התבלין" המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות מיוחדות לתיבול, פיתחה את "נווה על השניצל" – תערובת ציפוי מוכנה להכנת שניצל, המוצעת בשני סוגי תיבולים: בטעם פיקנטי ובתוספת עשבי תיבול.

"נווה על השניצל" בטעם פיקנטי מכיל פירורי לחם, פטרוזיליה, תבלינים: שום, מלח, כמון ופפריקה, שומשום.
"נווה על השניצל" בתוספת עשבי תיבול מכיל: פירורי לחם, פפריקה גרוסה, כמון, מלח, שומשום ותערובת עשבי תיבול: טימין, אורגנו, פטרוזיליה, כוסברה ובזיליקום.

הציפויים המוכנים באים לחסוך את הכנת התיבול לפירורי הלחם, ומעניקים לשניצל טעם, עסיסיות ופריכות.
בנוסף מוצע להשתמש ב"נווה על השניצל"" לציפוי דגים, ירקות, וליצירת שכבה פריכה וטעימה בפשטידות.

להכנת שניצל: טורפים בקערה ביצה, מפזרים את הציפוי בקערה שטוחה נפרדת, טובלים את השניצל בביצה ולאחר מכן בציפוי, ומטגנים בשמן חם משני הצדדים עד שהשניצל משחים מעט.

מחיר: 11 ש"ח לאריזה של 380 גרם.
המוצרים כשרים למהדרין – בד"צ.
להשיג ברשתות השיווק, בתי טבע ומעדניות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה