חדש מקנור: רוטב עגבניות פיקנטי לדג

הרוטב פותח על ידי השפים של קנור בהתאם לעקרונות התזונה הים תיכונית המומלצת על ידי משרד הבריאות. בכל צנצנת כשליש קילו עגבניות איטלקיות וללא חומר משמר או צבעי מאכל

השפים של קנור ישראל פיתחו את המוצרים במטרה להקל בבישול הביתי ולסייע לכל בשלן חובב להרחיב את התפריט בעגבניות וירקות המהווים את בסיס פירמידת התזונה הים תיכונית שמומלצת ע"י משרד הבריאות
השפים של קנור ישראל פיתחו את המוצרים במטרה להקל בבישול הביתי ולסייע לכל בשלן חובב להרחיב את התפריט בעגבניות וירקות המהווים את בסיס פירמידת התזונה הים תיכונית שמומלצת ע"י משרד הבריאות

המותג הקולינרי קנור מבית יוניליוור, מרחיב את סדרת מוצרי העגבניות שלו עם רוטב פיקנטי לדג – רוטב עגבניות מתובל בפלפל אדום ופלפל צ'ילי, המתאים למנות דגים מסורתיות, לקציצות דגים ולמגוון תבשילים. כל צנצנת מכילה 415 גרם רוטב עשיר שיוצר מכשליש קילו עגבניות איטלקיות איכותיות. ביוניליוור אומרים כי סדרת העגבניות של קנור פותחה בהתאמה להרגלי האכילה בישראל ובהתאם למנות האהובות והפופולאיות. במחקרים של החברה נמצא כי למעלה מ-60% מהישראלים אוכלים דגים לפחות פעם בשבוע, ו-43% אוכלים דגים ברוטב עגבניות חריף.

סדרת רטבי העגבניות פותחה בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי, הממליץ על צריכה של עד 5 גרם מלח ליום (2,000 גרם נתרן). מוצרי סדרת רטבי העגבניות מכילים 1 עד 1.1 גרם מלח בצנצנת (400 עד 449 גרם נתרן) כשתכולת כל צנצנת מספיקה בממוצע להכנת מנות לכארבעה סועדים. כל מוצרי סדרת רטבי העגבניות של קנור הינם ללא סימון אדום של משרד הבריאות. רוטב עגבניות פיקנטי לדג מצטרף לטעמים הקיימים בסדרה: רוטב לשקשוקה, רוטב פומודורו קלאסי במרקם חלק לפסטה, פיצה ותבשילים משפחתיים, רוטב עגבניות בזיליקום ורוטב נפוליטנה – מתאימים כרוטב לפסטה או פיצה. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה