חדש מתלמה: גרסה חדשה לכריות נוגט – 45% פחות סוכר

ארנון שפירא, סמנכ"ל שיווק יוניליוור: "מהפכת הפחתת הסוכר בדגני הבוקר של תלמה היא חלק ממהלך אסטרטגי רחב שיוניליוור ישראל מובילה כבר שנים רבות, במסגרתו שיפרנו וממשיכים לשפר את הערכים התזונתיים של מוצרינו"

כריות נוגט החדש מכיל 20.5 גרם סוכר ל- 100 גרם, לעומת 39.5 גרם סוכר ל-100 גרם במוצר הרגיל
כריות נוגט החדש מכיל 20.5 גרם סוכר ל- 100 גרם, לעומת 39.5 גרם סוכר ל-100 גרם במוצר הרגיל

תלמה מבית יוניליוור, הפועלת בין השאר בשוק הדגנים בישראל, מציגה גרסה נוספת למוצר כריות נוגט שלה, המכיל כמות סוכר פחותה ב-45% ביחס למוצר הקיים. כריות נוגט החדש מכיל 20.5 גרם סוכר ל- 100 גרם, לעומת 39.5 גרם סוכר ל-100 גרם במוצר הרגיל. כריות נוגט החדש ישווק במקביל למוצר הקיים, ולא יחליף אותו. בהתאם למדיניות השקיפות של החברה יסומנו מספר כפיות הסוכר למנה (ככפית ורבע) באמצעות אייקון בולט בחזית האריזה.

כדי לשמור על טעם ומרקם כריות נוגט מופחת הסוכר, המוצר פותח מחדש, וערכי השומנים והחלבונים בו השתנו. כמות השומן הרווי שמקורו בקרם הנוגט, עלתה בפחות מ-2 גרם ל-100 גרם, והמוצר החדש עומד כבר היום בכמות המומלצת לשומן רווי על פי תקנות משרד הבריאות הצפויות להיכנס לתוקף בשנת 2020. למוצר החדש נוספו גם 2 גרם חלבון, וכלל שינויים אלה העלו את הערך הקלורי ל-100 גרם ב-32 קלוריות לעומת המוצר הקיים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה