חדש: ניוקי תפו"א טרי של דה צ'קו האיטלקית באריזת ואקום

חברת "ג.יל.ס קפה" מציעה ניוקי ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים.
הניוקי של "דה צ'קו" מגיע מאיטליה עשוי 100% חיטת דורום מסוג פיין סמולינה ממנה מכינים את הבצק המעורב עם תפוחי אדמה, העשוי לפי מרשם סודי ומסורתי של "דה צ'קו" מאיטליה.

הניוקי הינו טרי באריזת ואקום, יתרון המקנה ערך מוסף בשמירת הטריות לאורך זמן של שנה, כמו כן מרגע פתיחת המוצר שומר על טריות של 3 ימים באיחסון במקרר.

אופן ההכנה: מרתיחים מים עם מעט שמן. כשהמים רותחים מכניסים פנימה ל- 2 דקות את הניוקי, וכשהם צפים זה הסימן להוציא אותם.
רצוי לגרד מעל גבינת פרמג'ן יחד עם כף שמנת או רוטב עגבניות – והניוקי מוכן לאכילה.

מחיר לאריזה במשקל 500 ג"ר כ- 12 ש"ח.
להשיג במעדניות, מסעדות ובחנות לואצה "דלי שופ", ובקרוב ברשתות שיווק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה