fbpx

חדש: ניוקי תפו"א טרי של דה צ'קו האיטלקית באריזת ואקום

שומר על טריות המוצר מחוץ למקרר במשך שנה. עשוי 100% חיטת דורום מסוג פיין סמולינה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חברת "ג.יל.ס קפה" מציעה ניוקי ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים.
הניוקי של "דה צ'קו" מגיע מאיטליה עשוי 100% חיטת דורום מסוג פיין סמולינה ממנה מכינים את הבצק המעורב עם תפוחי אדמה, העשוי לפי מרשם סודי ומסורתי של "דה צ'קו" מאיטליה.

הניוקי הינו טרי באריזת ואקום, יתרון המקנה ערך מוסף בשמירת הטריות לאורך זמן של שנה, כמו כן מרגע פתיחת המוצר שומר על טריות של 3 ימים באיחסון במקרר.

אופן ההכנה: מרתיחים מים עם מעט שמן. כשהמים רותחים מכניסים פנימה ל- 2 דקות את הניוקי, וכשהם צפים זה הסימן להוציא אותם.
רצוי לגרד מעל גבינת פרמג'ן יחד עם כף שמנת או רוטב עגבניות – והניוקי מוכן לאכילה.

מחיר לאריזה במשקל 500 ג"ר כ- 12 ש"ח.
להשיג במעדניות, מסעדות ובחנות לואצה "דלי שופ", ובקרוב ברשתות שיווק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה