חוגגים עצמאות 2012 במסעדות ובתי קפה

יום העצמאות ב"ושתי"
גם בערב יום העצמאות וגם ביום העצמאות עצמו מהשעה 13:00 בצהריים
ליין מוסיקאלי מתאים לחגיגות, תפריט ספיישלים של יינות ישראלים, ובעיקר הרבה מאוד מנות ספיישל שיוגשו בנוסף לתפריט הרגיל.
מנות הספיישל:
מעורב יפואי של הים על חומוס שחור – 60 ₪
דג שלם על גריל פחמים עם ירקות על המנגל, מחיר יהיה רק באותו יום לפי הדגה היומית
אנטריקוט עם קרם תירס וסלט חמים של קלחי תירס ושאר ירקות – 120 ₪
סרטנים על המנגל וצ'ימיצ'ורי של מתי – 64 ₪
לקינוח שיפוד מרשמלו ב– 4 טעמים –  20 ₪
ושתי, כיכר השעון – רציף העלייה השנייה 8 יפו, טל. 077-4603420

חוגגים עצמאות ב"בית בנמל המסעדה"
'בית בנמל- המסעדה' מציינים השנה את יום העצמאות בחגיגה מיוחדת במינה: חגיגת בשרים ישראלית על האש, קוקטיילים, ומרתון סרטי בורקס אל תוך הלילה.
לראשונה בתולדות המסעדה, השף עדי אבו יוצא מן המטבח ומקים מנגל ארוך וססגוני על הדק הצמוד למסעדה, בו יימכרו פרגיות בפיתה או כבדי עוף על האש, עם סלט עשבים, טחינה ביתית ובצל סגול יחד עם כוס בירה מהחבית או כוס לימונדה לבחירה במחיר של 20 ₪.
לסועדים בתוך המסעדה תחכה חגיגה ישראלית של פלטת בשרים זוגית שתכלול: אנטרקוט מגידול מקומי, קבב טלה, טי בון של טלה, כבדי עוף, סטייק פרגית הכול יוגש עם ירקות מהגריל, פיתות טחינה וחריף כיאה ל"על האש" בבית ביחד עם קוקטייל ערק הבית במחיר של 240 ₪ לזוג.
החגיגה תתחיל ביום חמישי 26/4/2012 החל מהשעה 12:30 עד 23:00 בלילה.
"בית בנמל – המסעדה", האנגר 26, נמל תל אביב, טל: 03-7171550

פסטיבל בירות בוטיק מקומיות ובירות בינלאומיות בשוק הנמל
שוק הנמל, בשיתוף עם מועדון הדיפלומטים, מציג לכבוד יום העצמאות פסטיבל בירות מכל העולם. ביום העצמאות 26 באפריל החל מהשעה 10:00 ועד השעה 22:00 יועמדו כ- 20 דוכני בירות המייצגים מדינות שונות במתחם הצפוני של השוק. בין המדינות: איטליה, גרמניה, ארה"ב, רוסיה, בלגיה ועוד. במתחם הדרומי של השוק יועמדו מגוון דוכנים של מבשלות בוטיק ישראליות ביניהן נגב, בזלת, אלכסנדר, דנסינג קאמל, פאבו,רונן ועוד.
בשני המתחמים ימזגו בירות מחביות גדולות, אותן יהיה גם ניתן לרכוש הביתה בבקבוקים מיוחדים בהתאם לבירה שאהבתם.
בנוסף, החל מהשעה 18:00 הופעות המייצגות מדינות שונות במתחם הצפוני של שוק הנמל. חגיגה שמחה וצבעונית לכבוד יום העצמאות של מדינת ישראל – בירות מכל העולם פוגשות בירות בוטיק ישראליות.
את החגיגה הזו ילוו דוכני אוכל מבית שוק הנמל המתאימים לאירוע ביניהם נקניקיות משובחות, סנדוויצ'ים עם הרינג ופסטרמי חם.
דוכני השוק יהיו פתוחים כרגיל לקהל הרחב כאשר ניתן יהיה ליהנות מהתוצרת הטרייה של השוק גם ביום העצמאות.
שוק הנמל – האנגר 12, נמל תל אביב

יין כחול לבן במחיר מיוחד לרגל יום העצמאות בכל סניפי טמפל בר, בלאק וטרנטינו
רשת טמפל בר – הפאב האירי, רשת טרנטינו – מסעדות האיטלקיות בחיפה ובקניון עזריאלי, ורשת Black , יציעו לכבוד יום העצמאות בימים רביעי וחמישי 25-26 באפריל, יינות אדומים ולבנים של יקב תבור במחיר 19 ₪ לכוס.

פויקה חוגגים עצמאות עם תפריט בשרים ואלכוהול חופשי
מסעדת פויקה היפואית, המתמחה בבישול וצלייה בסיר הברזל הדרום אפריקאי, מציעה תפריט בשרים מיוחד לכבוד יום העצמאות. תמורת 130 ₪ לאדם, יגיש השף אריאל כהן סדרת טעימות ממגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. התפריט המיוחד ליום העצמאות כולל גם בירה מהחבית או קאווה חופשית.
למעוניינים בתפריט הרגיל של פויקה – ניתן יהיה להזמין באופן חופשי בתוספת אפשרות לקאווה או בירה חופשית – 50 ₪ לאדם, או יין חופשי – 60 ₪ לאדם.
מסעדת פויקה, רחוב תרצה 14, מתחם נגה, יפו, 03.6814622

גלידות אייסברג – כחול לבן, במיוחד ליום העצמאות
השנה גלידות אייסברג חוגגים עצמאות עם 3 גלידות עם ישראליות מודגשות- כי יש על מה לחגוג
גלידת טחינה זבת חלב ודבש: גלידה מטחינה גולמית ושומשומים קלויים שמטמיעה לתוכה פסים עדינים של דבש.
גלידת פינג'אן: קפה שחור נח'לה עם הל וסילאן.
סברס עצמאי: שרבט סברס מפרי טרי, עם מעט שמן זית משובח.
את הגלידות תוכלו למצוא בכל סניפי אייסברג במהלך יום העצמאות וקצת אחריו:
תל אביב: בן יהודה 108, נמל תל-אביב מאחורי האנגר 11, אבן גבירול 24, רוטשילד 31. סינמה סיטי ראשל"צ, רחובות מתחם תחנת הרכבת, רמת השרון סוקולוב 70, הוד השרון דרך מגדיאל 5

גלידת לג'נדה עצמאות
רשת הגלידריות לג'נדה רקחו גלידה חדשה לכבוד יום העצמאות, בצבעי כחול-לבן. כדור הגלידה הלבן הינו גלידת שמנת בטעם וניל צרפתי והכדור הכחול הינו גלידת שמנת בתוספת אוכמניות.
גלידה לג'נדה

פותחים את האביב וחוגגים עצמאות ב- CENA
חוגגים עצמאות ב- CENA ומתחדשים במנת ספיישל שיצר השף רועי אורן לכבוד החג – שיפודי פילה בקר עם סלט כרובית מטוגנת ומיונז אריסה ב- 58 ₪.
תוכלו ליהנות גם ממנות בשרים כדוגמת פילה בקר עם ריזוטו, בלוטין עוף, שוק אווז, ולקנח במתוקים מקונדיטוריית המקום.
CENA, מונטיפיורי 42, תל אביב, 03-5605252, 054-3184600
צילום אנטולי מיכאלו

ליום העצמאות: מסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן מזמינה ליהנות ממנות בשר איכותיות
במסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן מזמינים ליהנות מבשר טרי ואיכותי, מעדרי בקר הגדלים ומטופחים במרחבי הגולן.
צוות המסעדה מציע תפריט בשרי כשר ומזמין ליהנות ממנות בשר איכותיות, ביום העצמאות – חמישי 26 באפריל.
בשישי בערב מציעים במסעדת הבוקרים בופה פתוח לאורחי מרום גולן והקהל הרחב במתכונת שבת (תבשילי בשר וקדירות בחימום איטי על פלטות). בין המנות המוצעות בבופה: סלטי פתיחה, קדירות בשר, צלי בקר, דגים, מבחר עוגיות הבית ופירות העונה.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן בראשות הרב ישי סמואל.
מסעדת הבוקרים, 04-6960206
צילום עומר שביט

חוגגים עצמאות 2012 בלופט
מסעדת לופט בראשל"צ משנה את פניה וחוגגת את יום העצמאות למדינת ישראל בצורה שונה ומיוחדת. ביום חמישי, 26.4.12, לכבוד החג, תתקיים פתיחת המנגל הגדול בחצר ומנות הספיישל הבשריות יוגשו היישר ממנו. בין המנות: סירליון, שיפוד קצבים, קבב טלה, סטייק פרגיות, נקניקיות צ'וריסוס ועוד. במהלך היום יוגשו הטבות מיוחדות לסועדים, בניהם טעימות של בירת הוגרדן. המקום יקושט באווירת החג, ובערב ילבש אופי שונה ותוכלו ליהנות מאווירה מסיבתית.
באותו יום תוקם במרפסת פינת הפעלה מיוחדת לילדים. בערב החג המסעדה תהיה פתוחה כרגיל.
מסעדת לופט, רח' משה בקר 15, ראשון לציון, 03-9563216

SEATARA  ב-"סי אנד סאן" חוגגת יום העצמאות 25-26.4.12
"סיטארה" משחיזה סכינים, מעשנת את הבשר ומתכוננת לחג עם ספיישל בשרים, פלטות בשר, והרבה אלכוהול.
לכבוד יום העצמאות "פלטת קרניבורים" הכוללת את כל נתחי הבשר המובחרים ביותר שהשף אסף במיוחד: פילה בקר, אנטריקוט, אסאדו, שקדי עגל וסינטה. הפלטה מתאימה ל- 3-4 אנשים.
מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633
צילום לירון וייסמן

פיקניק מלכותי בקינג ג'ורג' – השף ינפנף לכם על המנגל
מסעדת קינג ג'ורג' פותחת את דלתותיה ומזמינה אתכם לסעודת יום העצמאות, עם כל הבשרים וכל התוספות.
המסעדה מציעה מגוון רחב של מאכלים מהמטבח האיטלקי, וגם בשרים, דגים, ופירות ים. הבר מציע מבחר עשיר של משקאות איכותיים.
מסעדת קינג ג'ורג', סחרוב 22, ראשון לציון,
052-7278080






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה