חודש יינות ממדינת וושינגטון במסעדת אדום הירושלמית

מדינת וושינגטון, בקצה הצפון מערבי של ארצות הברית, מייצרת יינות אביביים קלים לשתיה, שמתאימים במיוחד לעונת המעבר. ב"אדום", מסעדה ובר יין בירושלים, מגישים החודש מבחר יינות המייצגים את המגוון והשפע של וושינגטון, ומהווים ליווי הולם למטבח של אסף גרניט

מדינת וושינגטון, בקצה הצפון מערבי של ארצות הברית, מייצרת יינות אביביים קלים לשתיה, שמתאימים במיוחד לעונת המעבר. ב"אדום", מסעדה ובר יין בירושלים, מגישים החודש מבחר יינות המייצגים את המגוון והשפע של וושינגטון, ומהווים ליווי הולם למטבח של אסף גרניט.

בתפריט היינות הלבנים: גוורצטרמינר טו ווינס (24/95), שרדונה טו ווינס (25/95) – קולומביה קרסט. באדומים: מרלו גראנד אסטייס – קולומביה קרסט (30/115), קברנה סוביניון – שאטו סאן מישל (36/140).

בנוסף, לכבוד חגיגות 7 שנים ל"אדום" ייחנך במהלך החודש תפריט חדש וחגיגי המלווה במבצעים וטעימות יין של יינות מיקבי רמת הגולן.
בכל שבת במהלך החודש Happy Hour בין השעות 19:00- 21:00.

אדום – מסעדה ובר יין, מתמחה באוכל, יין, שירות ואוירה. המסעדה, הנמצאת בחצר פיינגולד שהוקמה במאה ה-19 והייתה לאחת השכונות הראשונות מחוץ לחומות, ממוקמת בין חצרות מאבן ירושלמית הנחבאת מעין אדם ומהמולת הרחוב הראשי.

מומלץ להזמין מקום מראש.
לנוחות הבאים, חנייה חינם 50 מטר מהמסעדה (בחניון אגרון).


אדום
רח' יפו 31 (חצר פיינגולד) ירושלים
טל. 02-6246242

א-ו 18:30-02:00 שבת 13:00-02:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר